Комфортний готель з чудовим сервісом

Написано: 31 июля 2021
Время поездки: 11 — 20 июля 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 9.0
Відпочивала тут з дітьми 12 років в липні 21 року. Підбирала за відгуками людей, вдячна їм, отже і свій відгук залишу.
Спершу мінуси, які для мене не були критичними, але, може, для когось важливі:
* Раннє заселення - тільки за додаткову плату 50 євро.
* До моря 600 кроків, хоч і по тенистій алеї, але, наприклад, моїм дітям, ходити зачасту було ліньки, віддавали перевагу басейнам.
* Захід в море пологий, пісок, риб майже немає, з маскою нецікаво. До рифу і риб треба пройти 2000кроків праворуч на понтон іншого готелю. Я ходила, а для дітей важко
* Багато катерів стоїть на відстані 300-500м від берега, один з 9-ти вечорів на пляжі відчувався запах бензину.
* До Хургади добиратись морочно і дорого, навіть через Убер 15 доларів в один кінець. Ми всі сувеніри купляли в місцевих магазинчиках (футболки по 5, брелоки по 2, рюкзак дитині 10, чохол для підводн зйомки 10, кепки 10).

* І про температуру для тих, хто планує їхати влітку. В липні вдень температура була 38-42 градуси, вода прогрілася до 28-30. Якщо не їхати на екскурсії , йти на море зранку (ми йшли о 6,30), після обіду відпочивати в номері, то жара відчувається, як і наша. Щоб не згоріти, ми завжди плавали в футболках для басейну (нехлопкові, а з поліестеру, тільки в таких дозволяють купатись в басейні і аквапарку, їх потрібно привезти з собою), а ходити бажано в сорочках з довгими рукавами. Тут вони продаються теж, 10 долларів.
Тепер плюси:
* Готель, номери, територія, ресторан, офіціанти- все дуже чисте, охайне, доглягуте. Сервіс - ненав,язливий, атмосфера дуже доброзичлива. Нетипово для Єгипту. Я б сказала, що у всьому відчуваються європейські правила. Наскільки я зрозуміла, керує готелем австрієць.
*Іжа не така різноманітна, як в Турції, але свіжа, подають її виключно офіціанти в перчатках, овочі, фрукти, йогурти, риба, кури, фастфуд для дітей, супи та молочні каші - все було. Ми жодного разу не мали проблем зі шлунками.
* Тиха атмосфера вдень (і на пляжі, і біля басейнів). Ввечері розваги неголосні, були кожен день, але ми зі свого номеру не чули.
* Добре все продумано для маленьких дітей - дитяче меню, пандуси для колясок, басейн під тентом, дитяче містечко.
* Захід в море пологий, пісчаний, до глибини 30-40 метрів, море спокійне, і чисте, без хвиль, без медуз, без водоростей. Великий пляж, місця вдосталь, поруч кафе з напоями і фастфудом.
* Контингент -німці, австрійці, трохи італійці, заможні місцеві, українці. Все було спокійно, без криків, п'яних співів і гучних компаній. Людей в готелі мало, можливо, через віддаленість від Хургади. Скрізь спокійно і без черг.
* Аквапарк. Вартість за нього додається до туру (нам на 3х вийшло 2500грн). Безліміт. Кожну годину возить автобус (20хвилин добиратись). Аквапарк приватний і дуже гарний, чудові гірки і малим, і дорослим, дуже слідкують за безпекою, я спокійно відпускала малих кататись і каталась сама. Там же є фудкорти, де перекусити.

Висновок: дуже достойне місце навіть для вибагливих туристів, які, як і ми, до цього відпочивали в 5-зіркових отелях Кемеру. Дякуємо всьому персоналу готеля за доброзичливість і дуже комфортний відпочинок!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал