НЕ ЗВЕРТАЙТЕ УВАГУ на тих, хто вічно чимсь не задоволений

Написано: 15 апреля 2021
Время поездки: 5 — 14 апреля 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 9.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
В Єгипті 7 раз і були в різних готелях. По перше хочу наголосити, щоб люди, які планують поїздку НЕ БРАЛИ до уваги дуже негативні відгуки. Чому? Тому, що більше року працюють тролі, які обливають всі готелі Єгипту... така в них робота, так як царь не вєліт їздити росіянам до Єгипту, хоча вони примудряються літати чз Турцію + категорія людей, які самі по собі "всьо не то і всьо не так". Навіть самі росіяни нам сказали, що царь хоче, щоб вони їздили до Криму. І не потрібно забувати, що ви їдете не в Дубаї, Грецію чи ту ж Турцію... ясна річ, що все буде по єгипетські!
Тепер головне...
ЗАСЕЛЕННЯ: в готель приїхали біля 13 години, відразу ж заселили і наділи браслети і пішли обідати.

НОМЕР: меблі не нові, але все працює. Зламався був холодильник, але чз 20 хв принесли інший. В номері чайник+кава+чай+цукор+вода, поповнюють кожен день... одне погано, що немає шапмуні в душі, так що беріть з собою. Прибириння добре, прибиральник хотів прибирати кожен день, але ми відмовлялись на чз день, не було смисла... дякували 1 $ і все було гуд -)
ХАРЧУВАННЯ: щоб не було маніпуляцій дивіться фото, відею. Харчування було добре... на 4+, але трохи погіршало, коли від'їхали египтяни... рамадан, та й взагалі нам з ними було краще чим тоді, коли залишились лише наші "з кирпічними рожами". Дуже багато солодощів, говядина, баранина, курятина... навіть пару разів козлика їли )), гріль щодня, риба, індичка, печінка і все це в різних варіантах. По гарнірах - паста, макарани, спагеті, кус-кус, рис в декількох варіантах і картопля також, багато салатів і окремо нарізаних овочів, різні фрукти. Тих хто заганяється по лобстерах... вам в рибний ресторан на територіі готелю, готують не погано. Тим, хто хоче накидадатись алкоголем, раджу брати з собою. В минулому році у них помер турист від передозу алкоголю і тепер вони ще більше для "нашого брата" розбавляють його.
ТЕРИТОРІЯ: велика і красива... красивий сад в якому дуже багато квітів і різних видів зелені, чиста територія... "вилизують" щодня, навіть плитку полірують. Можна користуватись територією сосіднього готелю Hawaii Riviera, багато басейнів. До моря не так вже й далеко, як хтось пише... метрів так 150, в залежності в якому корпусі заселитесь та й не забувайте, що вам не 90 ж років ). Саме море дійсно не глибоке, кого влаштує по пояс, то тоді вам до межі з іншим готелем по правій стороні, бо середина і зліва ще мілкіше... або понтон, там глибше.
ПЕРСОНАЛ: привітний, постійно запитують чи все добре, намагаються на максимум робити свою роботу... ван долар не вимагають)).
Відповім на запитання.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал