Чудовий відпочинок

Написано: 30 августа 2020
Время поездки: 17 — 27 августа 2020
Кому автор советует отель: Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 9.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Готель заповнений на 100 відсотків. В нас була компанія 12 чоловік в т.ч. 2 діток. Заселення пройшло нормально, були деякі питання, але кілька шоколадок все вирішили. Рекомендую сім'ям з дітьми 4 корпус. Це двохкімнатні номери. Для пар потрібно уточнювати, щоб було 2-спальне ліжко, бо 2 окремих не зсунете.

Готель вражаючий. Архітектура казкова. Площа величезна, постійно ходить автобус. Але краще, коли ви проживаєте в середніх корпусах, так є доступ до всього в короткий час. WI-FI є в доступі в номерах, кафе, на рецепшені. Ціни в готелі в магазинах ДУЖЕ високі. Замовляйте таксі через uber. Ціна 3$ в одну сторону.

Харчування. Сніданки стандарт, обіди слабуваті, а от вечері з великим вибором страв. Можна відвідати аля карти, сподобався мароканський. Дуже смачне морозиво 4-х видів; напої, як для Єгипту непогані, смачне пиво, хороша кава, та що не з автоматів. Тонік, пиво з банок або пляшкове, соки пакетовані, вранці є фреш з дині, але то на свій смак.


Риба є щодня, мариновані кальмари, була кілька разів червона риба на вечерю. Голуби, індичка, печений верблюд, телятина. Слабий вибір фруктів.

Прибирання номерів щодня. В друзів з цим були деякі питання, але дзвінок на рецепшен все вирішує. Всі номери з виглядом на море. Тапки і халати видають на ваше прохання.

Море тут незабутнє. Риф просто бомба. Є скати, мурени, бачили черепах, дельфінів. Такий риф мало де в Шармі знайдеш. Єдиний мінус це наші люди, що займають лежаки з 6 ранку, а потім щезають на весь день, та вільний лежак завжди можна знайти. Приливи та відливи не впливають на можливість купання, є вихід у відкрите море. Плавайте по всій протяжності пляжу, кожен знайде для себе те що йому подобається. Обов'язкові коралки.

Розваги. У вечері є анімація, виступають артисти або ж стандартні конкурси. Для діток нічого нема.

Вперше за 7 поїздок попався нормальний гід від туроператора, змогли поторгуватись за ціни на екскурсії, хоча завжди брали на вулиці. В нього ж замовляли арафатки та коралки по хорошій ціні.

Хто відвідував багато раз Єгипет, то цей готель вразить.

Звісно є багато недоробок, але потрібно врахувати covid, зменшення персоналу. Головне хороший настрій і чемне спвлкування. Гарного відпочинку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал