Готель з чудовою територією

Написано: 3 января 2021
Время поездки: 23 — 30 декабря 2020
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 8.0
Чистота: 7.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 10.0
Можна чудово відпочити, якщо не шукати недоліки.
Проживали на території Palma de Mirette. Приємне здивування з самого початку для 3 дорослих + 1 дитина замість одного заброньованого номеру дали два чудових номери поруч. Так меблі в номері старенькі, але варто враховувати що це бюджетний 4* готель. Ліжка зручні комфортні, постіль чиста, сан.вузол без плісняви, що важливо. Тому все доволі гідно. Номери були на першому поверсі - вихід відразу до басейну + вид на море.
Територія компактна до басейнів, моря та ресторану дуже близько. Але якщо є бажання погуляти то у вашому розпорядженні територія ще двох готелів. Через підземний перхід можна потрапити в аквапарк - спеціально для нас одних включали гірки!!! Клієнторієнтованість !!! В Palasio можна йти вздовж моря, а не лише через ресепшн, та насолоджуватись чудовими краєвидами.
На території Palma є басейн з підігрівом і це єдиний басейн на всі 3 готелі де є підігрів, нажаль.

Море є на будь який смак і пісчані лагуни, і глибина щоб поплавати, і навіть острівки рифів. Там є рибки, не багато, але є і можна чудово поплавати з маскою та поспостерігати.
Під час нашого перебування було дуже мало людей саме в Palma, і це був чудовий тихий відпочинок, якщо хотілось шуму 5 хвилин і ти Palasio. Відпочинок на будь який смак.
Жирний Мінус Готелю - Харчування. Голодним не будеш але вибір не те що малий, він обмежений. 1 вид сиру 1 вид ковбаси, 2-3 соуси, були моменти коли не було кетчупу, наприклад. До ранкових млинців 2 джема та карамель, на мою думку дуже мало..шоколаду не було. З м'яса Яловичина та курка. Особисто мені курка постійно попадалась не промажена. Смачна фета, яка була одна й та сама на сніданок, обід і вечерю. Іноді з'являвся ще один вид сиру - не осбливо придатний до їжі за смаковими якостями.
Великий плюс - А ля карт ресторани! Їх в готелі 5! Ми потрапили в 3 - Китайській, Східний та Італійський. І ось тут все смачно, всього багато. Чудово приготоване. Китайський це щось неймовірне!
Персонал та офіціанти всі були привітні, працювали швидко і добре, номери прибирали щоденно і гарно. Всі старались щоб гостям було добре і комфортно.
Якщо буде хороший за ціновою політикою тур в цей готель, саме в Palma ( так як в Palasio основна анімація, більше людей і гучно, а Mirette на 2й лінії) ми приїдемо знову наступною зимою.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал