Море перекриває всі мінуси!!!!

Написано: 30 октября 2018
Время поездки: 21 — 28 октября 2018
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 6.0
Чистота: 4.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 7.0
Всім привіт, надіюсь мій відгук буде корисним))) Ми відпочивали утрьох з 21.10.18 по 28.10.18 р.
Обираючи готель, я дуже довго читала відгуки на цьому сайті, проте вони були різні. Читаючи мій відгук, дам знати про себе те, що я люблю чистоту і охайність у всьому. Але їдучи в Хургаду, я розуміла, що на це потрібно закрити очі (якщо вибирати бюджетний варіант).
Вибрали цей готель по таким причинам: місце розташування (не далеко від аеропорту та старого міста, та й біля готелю є багато магазинів і торговий центр, де ми скуплялися "за копійки"), ціна (досить хороша, як для першої лінії) і море (вибирали керуючись відгуками).
Заселення.

Ми приїхали десь о 11-12 год. Відразу домовилися, що 10 доларів давати не будемо, поки не побачимо номер. Тому, чекали на заселення орієнтовно 1 годину. Після цього потрапили в номер, який виявився досить просторим та з частковим видом на море. Якби ще там добре прибирали, то ціни йому не було б!!! Але ми лишили долар і попросили щоб поміняли постільну білизну, що було зроблено, поки ми обідали. Висновок: номер хороший - великий, є сейф, на балконі стіл і стільчики, велике ліжко, диван, два дзеркала, сушка для волосся, телевізор, де є канали з музикою та 1+1:))) До моря йти 2 хвилини)
Атмосфера.
Люди стараються, щоб наше життя було комфортним, проте, їхні уявлення про комфорт трохи відрізняються від наших (адже це зовсім інша культура). Ми закривали очі на неохайність у їдальнях ("ресторанах, де ми їли"), це іноді не вимитий посуд, брудні столи після гостей і т.д. Проте, повірте, якщо вічливо попросити прибрати чи дати щось, негативної відповіді ви не почуєте!
Їжа.
Для багатьох їжа - це дуже важливо, тому розкажу детально. Скрізь шведський стіл. Снідати можна у двох їдальнях (далі їхні ресторани називаю їдальні, бо це щось між нашими їдальнями та кафе): у Клеопатрі (готелю Кінг Тут, який на одній території зі Сфінксом) та у Сфінксі на другому поверсі. Обідати так само. Вечеряти теж + якщо записатися на рецепшені, то можна у їдальні на морі (ОБОВ,ЯЗКОВО запишіться у день, коли буде італійська вечеря, там смачнюща курка на грилі)))). Їжа різна, кожен знайде щось для себе, особисто я їла курку і рибу, ковбаса - це, вибачте, фєєєє( тортики дуже смачні, з фруктів диня, банани, апельсини, гуава і виноград. З алкогольних напоїв смачне лише пиво і ром. Інші напої це наші юпі, тому я пила або не газовану або газовану воду). Висновок: голодні ви не будете, проте, в кого слабкий шлунок, беріть таблетки, бо кухня дуже відрізняється від нашої). P.S. Морозиво, піцу та картоплю фрі на пляжі ми застали лише один раз за сім наших днів.
Море.
Навіть не описати словами! Воно прекрасне та тепле))) Чисте та багате на рибок і коралів. Беріть з собою маску!!! Хлопчина бармен на пляжі сказав, що з грудня температура повітря становить десь +25 градусів.
Екскурсії.
Ми обрали дві, дайвінг (від хлопців "Оптиміст", які пропонують на пляжі) та Люксор (від нашого туроператора), сподабалися обидві.
Отже, відпочинок пройшов на ура! Але, якби я знову їхала у цей бюджетний готель, то взяла б КІНГ ТУТ замість Сфінкса, адже їсти ми ходили туди, бо там було більше різноманіття, тому на номері можна зекономити, хоча до моря йти на 1-2 хв довше:)

Тому, сміло їдьте ті, для кого важливо відчути атмосферу міста, познайомитися з людьми, покупатися та побачити Люксор чи піраміди!!! Ті, хто хоче, супер чисті та круті умови проживання та більше різноманіття в їжі - шукайте далі! Беріть з собою хороший настрій та приїжджайте на ЧЕРВОНЕ МОРЕ)))
P.S.Кого цікавлять деталі, запитуйте)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал