Зелена територія, безліч рослин, пальм і квітів. Екзотичні локації для світлин.
Смачні страви на різні смаки.
Найкращий пляж серед кращих пляжів. Гарний захід в море.
Неймовірно прозора водичка, наче на екзотичних островах.
Незабутні екскурсії від sindbad experience Ahmed Mansour.
Щиро рекомендую усім!!!!!!

Рекомендую усім.

Дружелюбний і компетентний персонал,
добре харчування, ретельне прибирання щодня, бездоганне обслуговування.
Вагалася чи варто знову їхати, оскільки останній відгук насторожував, все-таки наважилися і не пошкодували.
Попередньо були в ріксосі в шармальшейху, а також в роял модерна альбатрос, хочеться сказати що сіндбад на рівні з ними та навіть має переваги (плавний захід в море), а також дуже привітним персоналом.
Окремо вдячні за чудовий відпочинок чудовим працівникам, яких там безліч, знавців своєї справи, зокрема Менеджеру Хані, Анастасії за детальну інформацію, Ахмеду Мансуру ( із сінбад досвід )за чудові ексукрсії, красуні Маріям за чудову смачну каву і гарний настрій, керівникам ресторану, барменам, офіціантам.
Фото декількох кращих працівників додаючи, на жаль не всіх, але їх там багато.
Вперше порушила правило - обирати новий готель і відвідали готель двічі, бо він цього вартує, рекомендую.

Одразу заселили вранці, подовжили перебування без додаткової оплати.
Спасибі менеджеру Hany за допомогу.
На території готелю пропонують поїздки на райський острів, сафарі та інші, відповідальні і порядні працівники, ненав'язливо ( Ахмед, Анастасія), рекомендую, незабутні враження.
Спасибі за гарний відпочинок!

1) отель находится в самом городе
2) песчаный пляж с плавным заходом (без понтона), есть небольшой нюанс - возле пляжа (причал) "паркуются" яхты и экскурсионные корабли, (есть видео https://youtu. be/d9haxnaCo2o), но нам это не мешало
3) комфортные и чистые номера ( https://youtu. be/68gKfRz5fsI )
4) питание ( https://youtu. be/_UJjR9dMoJ8 )
не понравилось, что часто вода Fanta, Cola i Sprit давали с автомата, а не из бутылки. Спрайт был особенно противным с автомата.
От отеля до пляжа около 5 минут ходьбы.
В целом отдых удался по 10-балльной системе 9 баллов.