Шкода, але брешуть прямо в очі

Написано: 4 августа 2021
Время поездки: 3 — 13 августа 2021
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 1.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Коротко про плюси: смачна їжа, велика територія, більшість персоналу цілком доброзичливі та професійні, море тепле та пологе. В принципі ці плюси і забезпечують результуючу оцінку впевнено додаю по зірочці за кожен з них.

Тепер до мінусів: після традиційно не близької дороги нас привезли з аеропорту для заселення в цей готель, процес відносно швидкий але не без додаткової бюрократії при заселенні. Видали конверт з вітанням та картою ключем від номера, на запитання чому на двох відпочиваючих тільки один ключ, сказали що завтра видадуть ще один, логіки немає але не критично. Показувати де саме знаходиться номер мабуть не принято, ну нехай, ми люди не горді можем і по дорозі питати. І от нарешті очікуваний 27-й корпус де можна переодягнутися та розпочати відпочинок. Давно ми так не помилялися, в номері для подружжя нас очікував сюрприз - два окремих ліжка. Не найприємніша ситуація особливо після дванадцяти годин дороги але сили в нас ще були, тому запасаємось оптимізмом і йдемо на ресепшин.


Після нетривалих перемовин нас запевняють що сьогодні вже нічого не вдасться змінити бо номерів немає але завтра обов'язково з'являться і нас переселять. Всяке стається та й сили нас покидають, тому закриваємо це питання до наступного ранку і йдемо відпочивати. На жаль того дня знайти вільний лежак біля басейнів нам не вдалось, щиро бажаю всього найкращого любителям зайняти місце рушником і піти відпочивати деінде. Забігаючи на перед, та сама картина була і наступного ранку після сніданку. Вислухавши добровільно протягом години неймовірно вигідні та унікальні пропозиції екскурсій від туроператора, щасливі йдемо до адміністратора нагадати про обіцяне переселення. Ви не повірите але варіантів так і не з'явилося :( обіцяють що після обіду повинні з'явитися. Вгадайте що нам сказали після обіду... правильно, нічого вдіяти не можуть. Як то кажуть "влада бідкається і розводить руками". Найсумніше в цій ситуації відверта брехня в очі почалася з порогу. Чи розчарований я? Так, і це ще тільки другий день довгоочікуваної відпустки.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал