Гарний готель

Написано: 12 июля 2021
Время поездки: 2 — 9 июля 2021
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 6.0
Чистота: 6.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 10.0
Відпочивали в Мамлюку з 2 по 9 липня. Температура була перші два дні +42 +43, а потім +36 +37. Одразу хочу сказати що така спека в Єгипті переноситься досить легко. Головне не згоріти на сонці. Вода в морі на рівні +28. І це просто казка!!! Ми спочатку купались з 5:30 до 8:00 потім з 16:00 до 18:30. А починаючи з третього дня відпочинку купались і вдень. Особливо ніхто не згорів. Правда в мене за останній день обгорів ніс))) бо з води виходив поснідати, пообідати і на вечерю.
Готель пристойний. Мабуть усі знають що відноситься до мережі Санрайз. Вся інфраструктура сусіднього Гарден доступна. По Кристал можна тільки гуляти.
Ми проживали в 26 корпусі. Номер звичайний, нормальний. Все працювало. Сторонніх запахів не було. Кондиціонер – супер! Водичка, кава, чай, мило, шампуні, бальзами, рушники міняли вчасно. Прибирання на трієчку, але це не принципово.

В ресторані їжі хватало. Вибір був але не достатньо широкий. Двічі були креветки з крабами та кальмарами. Один раз качка. Смачнюща!! Овочі чомусь без смаку. Фрукти: виноград, диня, фініки, яблука, два рази був кавун та банани. Найсмачніші яблука.
Море – це просто БОМБА!!!
Wi-Fi по всій території!!!
Мінуси. На день народження не дали тортик!!! Це нонсенс. Вранці наголосили на рецепції про день народження але… І друге, в Гардені кращий вибір в ресторані.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал