Підходить для бюджетного сімейного відпочинку

Написано: 10 января 2020
Время поездки: 24 — 31 декабря 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 9.0
Обирали готель за ціновою категорією. Бюджетний варіант для відпочинку. Почитали відгуки - думали 50/50 як повезе, адже їхали вперше до Єгипту, порівнювати немає з чим.
Їхали через турагенство Коралтревел. В аеропорту візу краще вклеювати у віконечках аеропорту, а не в гідів, ми заплатили гідам по 30 доларів за візу, хоча її ціна 25.
Трансфер з аеропорту в готель відмінний, нас зустріли, посадили в автобуси, зробили перекличку. Готель розташований поряд з аеропортом, ми були перші кого висаджували. Через 10 хв ми були в готелі. Нас зустріли і провели на рецепшн. Так як прибули ми близько 20.00 нам відразу одягнули браслети і відправили на вечерю. Після відразу заселили в кімнату. Нам кімната не сподобалася (брудна ванна, шумна каналізація і вода літня, замість гарячої) - нам її без проблем (без доплат) змінили на іншу.
Жили у віллах, номери стандарт, у кожному такому будиночку по 6 номерів, 2- на поверх. Вікна тонкі дерев'яні, так як зима то вночі було прохолодно в номері.

Ресторан - один головний. Є ще інший - його використовують під час свят. Персонал в ресторані привітливий, турботливий. Вибір їжі невеликий однотипний щодня, але на будь-який смак знайдете що поїсти. Можливо не сезон, тому на велику різноманітність овочів/фруктів ми не потрапили. Зате величезна к-сть солодощів (тортики, тістечка і т.д.). Із алкоголю можна було пити лише пиво, інші алкогольні та безалкогольні напої - так собі на любителя.
Анімація старалася з усіх сил, молоді запальні хлопці та дівчата, жаль гості не всі хотіли брати участь в їхніх дійствах, тому здавалося, що анімації мало.
В нашому номері було чисто, прибиральник приходив міняв рушники, а постільну білизну скоріше за все просто гарно заправляв.
В номері телевізор/холодильник/кондиціонер/фен/сейф. Щодня приносили 2 бутилочки води.
На території великі басейни, лише один з підігрівом. Підігрів слабенький.
До пляжу курсував безкоштовний автобус. Їхати хв 10, іти пішки приблизно так само. Пляжні рушники видавали біля басейну з розрахунку один рушник вдень. Пляж піщаний, пісок скоріше насипаний. Огороджений буйками, далеко не запливеш. На пляж ходили всього двічі. Першого разу біля буйків було приблизно до 1.9-2 м глибини, а іншого - був відплив - всього по пояс масимум біля буйків.
В готелі багато словян, (українці/білоруси/росіяни і т.д.), а також китайців.
Екскурсії замовляли через гідів, на довгі екскурсії - готель видавав сухпайки.
Виселення відбулося рівно о 12.00. Так як під час заселення ми не потрапили на обід, то під час виселення - ми ходили на обід. В 13.30 нас мав забрати автобус до аеропорту, тому від 12.00 ми з валізами чекали в холлі.
Мабуть довіряючи досвідченим туристам - готель на 5* не витягує, але 4+тверда.
В принципі ми задоволені відпочинком в даному готелі. Негативних емоцій від самого готелю не залишилося, а от націнки гідів на екскурсіях/візі і те що постійно возили по своїх магазинчиках - трошечки залишило негативний слід. Хоча всі гіди були позитивні, веселі, цікаві, розуміли майже всі слова російською.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал