Ну таке...

Написано: 29 сентября 2021
Время поездки: 29 сентября 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 6.0
Чистота: 7.0
Питание: 2.0
Инфраструктура: 5.0
Відпочивали вперше в єгипті. Зустріли, привезли, усе почалось добре, приїхали на рецепцію о 5 ранку, заселення о 14 і ні $ ні вмовляння (були з донькою 4 роки) на швидкість заселення не вплинули. Задумайтесь: 9 годин!!! Спали на рецепції до 9, дали браслет для можливості відвідати "сніданок" - це взагалі окрема тема, про яку далі. Поснідали, перевдягнулись (у дууже смердючому туалеті за рецепцією), пішли подивитись територію, та скупатись, розслабитись хоч трошки. Прийшли о 12.30 уточнити про заселення, і тут ситуація в мене на очах: 3 номера заселяють, 2 сім'ї арабів, 1 сім'я з України, підходжу, запитую: як так, сидять ( точніше досипають) деякі люди що приїхали з нами у одному літаку, не заселені, в тому числі й ми звичайно ж, а тут така несправедливість?- зібрались всі чоловіки біля рецепції вимагаючи поямнень... мовчки почали всіх заселяти.
Номер прибраний, усе по території охайно і гарно. Прибирається усе вчасно, рушники й постіль кожен день змінювали (в останній день тільки хлопці не встигали в нас прибрати до 14, прийшли пізніше, о 16 ми сказали що останній день, все ок, не треба прибирати... вони подякували і всі щасливі)бармени непогані, але ці стаканчики пластикові це просто жах... скла майже немає тільки за $ та й то не завжли.
До пляжу 3 хв автобусом, 10 хв пішки через дорогу 4 смуги... пляж гарний , але не для 3 готелів 2-ї лінії. Там розподіл, 2 лінія ліворуч перша лінія праворуч. Купатись на пляжі для готелю 1 лінії гостяїм з інших готелів не забороняють, але шезлонги використовувати забороняють.

І нарешті харчування:
Одноманітно, не смачно, прісно. Готуйтесь їсти не солодкі "солодощі" що гарно тільки виглядають, супчики де на 10 літрів ємності плаває 200 грам кабачка, кожен ранок схожий на героя з мультика "Рататуй" хлопчина, дійсно привітний і приємний, готує омлет де багато оліїі, далі за ним млинці з нутеллою і так увесь відпочинок... те ж можна сказати про обід та вечерю. Морепродукти це як на мене переморожена риба в клярі і в відрі олії і все, більше морепродуктів не зустрічав. Фрукти фініки, диня апельсин інколи яблуко й банан, ааа винограда 1 кг на 226 номерів... ну власне кажучи оцінка виключно за харчування та зіпсоване враження з першої хвилини в готелі.
Пайки гід не замовив, брали в задрипаному кафе аеропорту бургер в меню за 16$. Персонал (крім рецепції) молодці, прибиральники 10 з 10 бармени хоч і жадібні, але хоч привітні і не грубі 8 з 10.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал