Готель непоганий, але все портить персонал

Написано: 31 января 2022
Время поездки: 29 января — 5 февраля 2022
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 3.0
Сервис: 2.0
Чистота: 4.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 1.0
1. Заселення ужасне прямо говорять хочете заселитись відразу платіть 5 доларів крім цього беруть ще доплату за номер говорять дамо вам з видом на стройку або платіть якщо за двох то 28 доларів з видом на басейни 56з видом на море.
2. Більшість персоналу огидні, особливо чувак з рецепшину лисий такий просто нахабна морда крім цього огидний персонал який знаходиться на пляжі пропонують послуги дайвінгу або ще чогось ти говориш їм нет спасибо вони починають хамити і всяку фігню кричати вслід що хочеться аж зарядити йому в морду.
3. Басейни говорять що підігріваються але насправді підігріють його як не будь що обіцяних 20 градусів навіть не має максимум напевно 10-12 і то не факт може і нижче.
4. Гіди просто жахливі компостують мозги 4години виманюють хоть якісь гроші, говорять щось за повагу, і типу будуть помагати, але насправді ніфіга не допомагають а просто кидають що аж хочеться морду їм плюнути, join up це стосується вас!!!
5. Готель не тягне на 5 навіть не факт що на 4тягне

6. З плюсів тут дуже хороше харчування і дуже хороші офіціанти і бармени і на рецепшині чорнявий такий і жіночка а от лисий нагла морда.
7. Із плюсів на території чисто няне поганий аквапарк і не погані басейни але підігріву походу немає... як вказано.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал