Всюди брудно

Написано: 18 сентября 2021
Время поездки: 8 — 16 сентября 2021
Оценка отеля:
3.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 3.0
Сервис: 7.0
Чистота: 2.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 1.0
В готель приїхали близько 7-ї ранку, а заселились близько 12-ї. Бруд. Ведеться будівницво. З третьої спроби поселились в більш-меньш норм номер, давши 10 баксів і цукерки( з видом на стройку). Харчування на любителя. Алкоголь не поганий, але слабоват (щоб догнатися), добре що ми з собою привезли (самогонку + дюті фрі - хватило). Попали, що, на початку відпочинку було багато арабів, а в кінці заїхали турки - тому в басейн не реально залізти, хоча і не дуже хотілось (приїхали ж на море). Номер прибирали норм, правда залишали їм шоколадку за 10 грн. замість бакса. Зі всього персоналу, всі зірочки я б присвоїв барменам. Всі привітні, усміхнені і мають залізні нерви і здоровя, пацани просто молодці.
З чотирьох заявлених Аля-кард працює один, таж сама що і на кухні. І то сам собі набираєш - шведський. Фрі і хот-доги... фрі як фрі, а от хот-дог це просто жесть, хтось колись їв хот дог з печінкою або з соєю??? Рано в ранці і пізно ввечері зелень поливають водою з каналізації (обригатися)... Представни оператора від якого вас путівка наприклад *Дж-ап* намагаються впарити екскурсії від своєї кантори мотивуючи і залякуючи це тим що якщо ви візьмете екскурсію від іншого оператора, то не буде діяти страховка і т.п. Повний брєд, страховка у вас діє по всій теритрії Єгипту відколи ви ступили на його землю. Наприклад друзі вєяли екскурсію в Луксор (130 дол.), а ми за 90 дол., через моб. додаток.
ПЛЮСИ. Хороший пляж. Хоча ми відходили на право блище до пірсу де меньше народу. Навіть коли був сильний відлив ми мали де поплавати не відходячи далеко від берега. Пірс ніби рахувався закритий замотаний всякими шнурочками, але туди спокіно пробирався і можна пониряти на красивих рифах з безліччю рибок.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал