Жахливий готель, сервіс

Написано: 9 апреля 2021
Время поездки: 31 марта — 7 апреля 2021
Оценка отеля:
3.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 2.0
Чистота: 2.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 3.0
Ніколи не писали відгуки, але цей готель то просто треш!!!
І головне, обирали за відгуками, і вони тут такі лайтові, і всім все подобається, але що саме!?
Територія, вона мега велика, але який від неї толк, не зрозуміло для мене, більша її частина не озеленена, будинки двоповерхові, обшарпані.
Басейни, з підігрівом один дорослий і один дитячий, за розмірами вони маленькі, і на ту кількість людей яка там тусується, то взагалі лягушатник(декілька днів була погана погода, дуже вітряно, хотіли посидіти біля басейну), які ще басейни бачили, ніхто не купався, вода холодна!

Номера, в нас була велика компанія, було чотири номера, в різних будинках. В когось в номері не було, а ні мила, а ні геля, десь бракувало полотенець. Бувало таке, що не було гарячої води. Одного разу, людина з нашої компанії, просто пішла митись в ванну кімнату, і сама вже не вийшла, двері захлопнулись наглухо, поки дозвонились на ресепшен, поки вони прийшли, пройшло хв 20. Прибирання номерів, то на такий тяп ляп, що жах, а гроші, шоколадкі гребуть тільки так! В одному з номерів не робив телевізор, підглючував кондиціонер!
Столова, їжа, вибір маленький, людей тьма, черги гарні, інколи треба гарно почекати, серверовка столів- жах, бігай сам і вишукуй ножі, виделки і ложки, персонал ходить з кам'яним обличчям, бармени не задоволені і злі, тарілки брудні, ніби просто протерли тряпкою, бувало ще й чекали доки довезуть тарілки. Якщо щось закінчувалось з їжі, це за солодке та фрукти, ніхто не поспішав виносити нове!
Пляж, то взагалі весело, після обіду, взяти десь полотенце, то взагалі (інколи) був квест, так як пляж здоровенний, барів декілька, і на одному із барів завжди були якісь нюанси, ну дуже часто в них закінчувалось пиво, то в них світла не було, пару разів, теж нічого не візьмеш! За такі гроші, такий сервіс, це дуже пічально!!! Ааа, джоін ап, і ваш брехущий готельний гід Ханна!!!! Це ще один бонус, брали екскурсію до Луксора, розповів нам, що ми будемо плавати на лодці по річці Ніл, а по факту нас переправили з одного на інший бік, мама в нього декілька разів за це перепитала, а він саме, що будемо плавати по Нілу, екскурсія по Хургаді, питаємо, чи будемо за'їжджати на базар за фруктими, так, каже він, ніхто нікуди не їздив, пару людей з автобуса повиходило і ми також, бо поїхали тільки через базар, потім нам ще деякі люди розповідали(коли були в Луксорі) що він їм також понабріхував за деяку екскурсію! Жах.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал