Чудовий готель!!!

Написано: 16 ноября 2019
Время поездки: 24 октября — 9 ноября 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 8.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 9.0
Приїхали в отель пізно ввечері. Номер дали одразу, попросила ближче до моря, дали номер 744 (будиночок 9). Дійсно дуже близько до моря, але дуже далеко до ресторану і рецепшина. Та і номер не сподобався (я з двома дітьми, а ліжка всього два)вернулись назад і попросили поміняти. Без питань дали неймовірно гарний номер 867 в 34 будиночку (величезне дякуємо менеджеру Кирилу). Прибирання в номері нормально, щоденно, але помити підлогу треба просити. Все поруч і до моря хвилин 5-7.

Територія величезна, гарна, доглянута. Садівники цілими днями працюють. Багато басейнів. Аквапарк. Все чисто і аккуратно.

Харчування на високому рівні. Все смачно, багато овочів і фруктів. Сніданки стандартні як у всіх готелях, обід та вечеря вразили великою кількістю різноманітних страв з м'яса. Риба була щоденно, краби на мангалі, супи з морепродуктів.

Море гарне незважаючи на часті відливи.

Є пірс де можна поплавати і насолодитись красивими рибками.


Отель заслуговує п'ять зірок. Дуже сподобався відпочинок! Обов'язково повернемось ще!!!

Єдиний мінус - це екскурсії. Ми брали дві в Ель Гуну і Луксор. В обох екскурсіях вкрадений час через заїзди в магазини сувенірів, духів і т.д.

Організовував туроператор TUI. Поспілкувалася з іншими відпочиваючими, то в інших екскурсії всі сподобались. Наприклад при поїздці в Луксор мали ще заїхати в бананову рощу, а заїхали в магазин духів.

Але це інформація до готелю немає відношення.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал