Jaz Aquamarine Resort один з кращих готелей в Хургаді.

Написано: 11 июня 2019
Время поездки: 25 мая — 1 июня 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 9.0
Ми прилетіли в Львів 1 червня. Jaz Aquamarine Resort один з кращих готелей в Хургаді це нам казали і туроператори і місцеві і представники приймаючої сторони.
Дуже близько з аеропорту 17 км. Приїдете перші. У готель потрапили ввечері, тому заселення пройшло дуже швидко, хотілося просто по-швидше відпочити після довгої дорогі. І номер відразу дали хороший. З техніки був фен, телевізор, кондиціонер, телефон-все працювало. Всю іншу територію розглянули вже зранку.Величезна та красива територія, за якої добре дивляться, галявини і рослини поливають, басейни чистять, за пляжем ухаживають.Особливо красиво на території в темний час доби, коли включають іллюмінацію. Є додаткові ресторани, запис попередній, раджу для різноманітності відвідати всі, що буде доступно на момент вашого відпочинку .Пляж не поганий, лежаки природно треба займати заздалегідь, до речі як і у басейнів тоже.Море дрібне, цей момент звичайно розчарував так всюди в Єгипті.
Радує відсутність росіян які не вміють себе поводити закордоном. Контингент

Це 75-80 відсотків англічани та німці. По 5 відсотків угорці та украінці та місцеві.
Готель тихий не шумний для сімейного відпочинку з дітьми. Для дітей багато горок
Дитяча кімната з аніматоршами та окремий дитячий ресторан та меню.
Персонал розмовляє німецькою / англійською по-російськи – українському мало хто розуміє, але це не є проблемою, при бажанні можна пояснити будь-яке завдання, персонал дуже чуйний і доброзичливий. На ресепшн є російськомовний адміністратор.
2 основних ресторану, барів 5-6, є бар біля басейну, один - на пляжі. Харчування - прекрасне, причепитися просто не до чого! Алкоголь, звичайно, як завжди в Єгипті, залишає бажати кращого, але це не проблема готелю. Столи від брудного посуду прибираються миттєво, що радувало, напої також приносять офіціанти на перший поклик, а в подальшому запам'ятовують, що п'єте і приносять вже без нагадувань
Пляж не поганий, чистий пісочок, блакитна тепла водичка, рибки! На пляжі проблем з вільними лежаками, парасольками не було.
Басейнів багато, і дорослих і для малюків, вільні лежаки знайти теж не проблема.
.Море близько але дрібне, цей момент звичайно розчарував так всюди в Єгипті.
Але велика кількість басейнів та горок це покриває з головою. Хто приїхав тільки заради моря то прийдеся пройтися метрів 150 до лагуни там глибша вода.
Номер "стандарт" новий, світлий, досить просторий, нічого зайвого. Номер я оціню на пятірку, до ресторану і моря зовсім близько, все в робочому стані і фото відповідають фото на всіх основних сайтах по туризму
Великий санвузол з душем і ванною, можна купатися одночасно і не чекати один одного.
Убирають добре, білизна-рушники міняють щодня.
Дуже і дуже сподобався відпочинок.
Плануємо як-небудь повернутися.
Однозначно рекомендуємо.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал