Хороший готель для сімейного відпочинку!

Написано: 13 января 2022
Время поездки: 28 декабря 2021 — 8 января 2022
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 8.0
Чистота: 8.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 9.0
Прилетіли на 10 днів в Аладін з 2 малими дітьми для святкування нового року.За номер 2149 доплатили 10$, бо не захотіли жити в бунгало. В номері все було справне, велике ліжко і диван, гарний вид з вікна на дитячий майданчик. Прибирали добре, постіль і рушники міняли щодня.Святкували Новий Рік дуже казково, маса наїдків, сила силенна смаколиків-лобстери, краби, креветки, суші, пасти, фрукти, солодощі і т.д. І загалом харчування було дуже хороше, все смачне, набрали пару зайвих кг точно. З 2-3 год дають морозиво, з 3-4 год картоплю фрі, піцу і бургери в ресторані на пляжі. Територія дуже велика, є зоопарк з мавпочками ходили їх годувати, аквапарк в Алі бабі дуже класний, пляжів аж 3 на будь який смак, найкращий в Жасміні. Басейнів в готелі 2, з підігрівом, ми ходили в той що біля зоопарку, тихо і спокійно.
Готель класний, з дітками дуже комфортно. Анімація дитяча є, дискотеки теж. Сензо Мол в пішій доступності, йшли з дітьми пішки, близько. Єдиних 3 мінуси для нас, але не дуже суттєві - 1. Немає Укр. Каналів по телевізору, дивились рос. ТНТ. 2. Дуже настирливі продавці послуг - фреши, масаж, рибний ресторан, полуниці, косічки, спа і т.д., не дають спокійно не поїсти не полежати. 3. Немає безкоштовного інтернету.
Але готель, як для 4* бомба, з задоволенням повернулись би в цей готель. І так, ми не перший раз за кордоном, є з чим порівняти!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал