Великий готель з багатьма ресторанами, басейнами і великим пляжем з напівмертвим рифом

Написано: 13 мая 2021
Время поездки: 25 апреля — 3 мая 2021
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 7.0
Чистота: 7.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 8.0
Колись готель вважався люксовим і був орієнтований на західноєвропейського туриста. В пандемію готель переорієнтувався на туристів з СНД в рівень сервісу дещо просів. Однак готель тримається на рівні середньостатистичних єгипетських 4-5 зіркових готелів.
Територія велика і доглянута - відчуваєш себе як у маленькому місті. Головна фішка - це штучна річка-канал з рибками і нічною підсвіткою, що проходить через всю територію готелю та по якій курсує моторний човен-шатл, який возить людей на пляж і назад. На території багато басейнів і джакузі. Спа і сауна на жаль платні. Тренажерний зал безкоштовний. Багато інфраструктури для дітей: мілкі басейни, ігрові майданчики, міні-гольф поле, аква-майданчик, пологий і мілкий захід в море.
Номери розміщені вздовж периметру готеля: є з новим ремонтом (у мене був такий), а є "підтомлені".
Ресторанів і барів в готелі багато: розміщені в різних місцях: від ресепшна до пляжу. Їжа нормальна, але не чекайте делікатесів.

На території є кілька величезних екранів з футбольними трансляціями.
Пляж дуже великий. Захід в море пологий зтпляжу, але море мутне. Далі можна пройтись по мілині на глибину: там вже прозоріша вода і можна поплавати в масці. Також можна заходити в море з пірса: тут вже натрапите на напівмертвий кораловий риф, поміж яким плавають рибки. Під пірсом в тіні також плавають рибки (бачив крилаток і ската). Також при готелі є прокат плавзасобів: наприклад можна поплавати на віндсерфі.
Від готелю відносно недалеко є торговий центр Senzo mall і музей пісчаних фігур.
Загалом готель непоганий. Мабуть більше підходить для сімей з дітьми.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал