Хороший сімейний готель

Написано: 9 апреля 2021
Время поездки: 1 — 8 апреля 2021
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
В Хургаді не вперше. Готель вибирали по відгукам. По відбору перша лінія, аквапарк ну і звісно все включено. Територія готелю дуже велика чиста і охайна можна користуватись інфраструктурою готелей Jasmine Village и Aladdin Beach Resort. Аквапарк СУПЕР і дорослому і дітям. Горки на любий смак. Пляж кам’янистий, потрібно захотиди у взутті, хороший пляж в Jasmine Village пісочок (там і проводили час).
Прилетіли о 8-00 заселили в 10-00, на рецепшен положили 20$ в паспорт, дали хороший і просторий номер як для 2 дорослих і двох дітей. Виїхали в 12-00 браслети зрізали відразу. Номера прибирали кожного дня рушники міняли воду в холодильний ложили постійно.
З мінусів: 1) черги в ресторан, для такого великого готелю ресторан буде замалий; 2) не було на рецепшн безкоштовного WI-FI (відпочили від соціума); 3) анімація ніяка, все перекрив аквапарк.

Плюсів в даного готелю набагато більше чим мінусів. Ще хочу сказати за харчування, воно було на тверду п’ятірку, було все м'ясо риба, супи з морепродуктів, часто був гриль (але постійні черги, потрібно приходити на відкриття менше охочих), фрукти банани, апельсини, фініки, диня. Щоб щось закінчилось то такого не біло персона постійно підносив страви.
Хочу сказати про наболіле це гід і зустріч з гідом. Кожного разу говоримо собі що не підем на зустріч і чогось ідем. Це потрачені три години часу відпочинку. Він на тебе дивиться як на «гаманець» і ти йому вже должен. Ми не прихильники екскурсій, но вони тобі їх з такою наполегливістю «парять». Із усих заповнених документів анкет вони тільки провіряють поле ЕКСКУРСІЇ і поки не нагрубиш не відстануть.
Після відмови від екскурсій їхня (гіда) люб’язність і гостинність кудись пропадають!!!
Даний готель раджу більше відпочивати компаніями, є де разом провести час, но і можна відпочити друг від друга .
ГОТЕЛЬ СУПЕР.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал