Неймовірна атмосфера

Написано: 30 ноября 2021
Время поездки: 17 — 25 октября 2021
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 8.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Відпустка була спонтанна, перша поїздка в Домінікану)
Готель обирала швидко і навмання. Тільки після бронювання почитала відгуки... трохи так задумалась, згадала як турагент інший готель пропонував) Але відступати було нікуди, і кинулись ми на зустріч пригодам:
1. Переліт 11.5 годин. Літак авіаліній Азур, краще назвати маршрутка на 324 пасажири. Тісно, незручно, літак - напевне мій ровесник) Годують одразу після взльоту і за 2 год до посадки. Тому готуйтесь купувати чай по 2 євро в стюардес. Особливо складно переліт переносять 1-річні діти (а батьків, які тягнуть таких малесеньких дітей вистачає), тому поспати особливо не вдасться. З хорошого: рейс не затримувася, назад навіть на 1 год раніше прилетів. І політ пройшов нормально без ексцесів.
2. Трансфер до готелю. Тут все ок. Вчасно і комфортно.
3. І нарешті, сам готель:

На рецепшені - зустріли привітно. Трохи англійської, трохи ламаної російської, і нас одразу заселили. Номер просторий, з прекрасним краєвидом, з розетками юсбі. Нам він сподобався)
Харчування. Дужжже різноматінте. Багато страв готують з-під ножа. Окрім основного ресторану, часто ходили в ресторанчик на березі океану. Краєвид просто неймовірний! Кав"ярня Майклс теж справила позитивне враження. Ввечері відвідували ресторани а-ля карт. Були трохи черги. Але ми майже в усі потрапили. Були в мексиканському, італійському, американському, китайському, і ще в якомусь. Страви нереально смачні.
Територія готелю величезна, доглянута, мільйон чудових фото зон.
Величезні басейни
Океан - він прекрасний завжди! Теплий, чистий, часто неспокійний. Хвилі були щодня. Нам подобалось, хоча малявкам таке не підійде.
А от берегова лінія, має деякі нюанси. Розмитий берег. Видно що його намагаються укріпити, поставили перешкоди, але загальний краєвид трохи псує. Але місця всім вистачало.
З того що вкрай не сподобалось, і псувало нам всю "маньяну" (релакс) - це агресивний маркетинг Анекстурівців. Дуже нав"язливо пропонували екскурсії, безкоштовний трансфер в магазин сувенірів (тільки у них і тільки сьогодні). Від них шарахались, їх уникали туристи. Тоді вони присилали на вайбер свої "унікальні" пропозиції. Спілкуючись на пляжі з туристами з інших готелів, ті розповідали, що анекси ведуть так себе скрізь. Це така в них політика.
Навіть придумують усілякі хитрощі, щоб роззути туриста. Пропонують місця в літаку поруч за додаткові у.о. , мотивуючи що в аеропорту Ла - Романи розсажують пасажирів рамдомно. Брехня. Садили всіх поруч. Жодну сім"ю на борту не розлучили) і без додаткової оплати. Організовують груповий трансфер з готелю за 5 год до вильоту. Якщо хочете індивідуальний, то будь-ласка, 100 з лишнім у.о , і вас довезуть як вам зручно. В місцевого таксиста така послуга коштує 30 у.о.
Тепер про хороше. Дуже сподобалась загальна атмосфера в готелі. Анімація, шоу та розваги. Особливо, іспанські танці. Спочатку трохи соромилась. Потім пару келихів шампейн, і теж "навчилась" танцювати. Меренга, бачата. сальса... це було прекрасно!

Ніякої дискримінації не помітила. персонал завжди чемний та привітний. Персонал в готелі чітко слідує правилам. Якщо ви любите їх порушувати - вас чекає дискримінація)
Справді, російським туристам іноді робили зауваження щодо носіння маски. Якщо маска одягнена неправильно, то домініканці не обслуговулали. В місцевих, американців, європеців, проблеми з носінням маски не було, всі їх одягали і насували на носа.
Одного разу, російський турист (трохи під шофе) зчинив скандал через те що не хотів вдягати маску і його не пустили до ресторану. Він теж назвав це дискримінацією). Але це поодинокий випадок, загалом атмосфера доброзичлива.
Сподобались екскурсії, неймовірні пейзажі, нацональний колорит.
Готель не розчарував. Можна знайти трохи мілких недоліків, але загалом ми прекрасно відпочили.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал