вартує своєї ціни

Написано: 24 августа 2016
Время поездки: 4 — 11 августа 2016
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 7.0
Чистота: 6.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 7.0
Протарас - місто більше для сімейного і тихого відпочинку, аніж для гулянок із компанією. Є багато пабів, однак нема дискотек. Якщо хочете відпочивати шумно і з танцями - вам в Айянапу.

Готель невеликий, затишний на вигляд хол. Є невеликий басейн, хороше маленьке внутрішнє подвір'я, вид може бути на море або на подвір'я готелю.

Поселення: в перший день нам на рецепшн повідомили, що нас двічі переселятимуть, оскільки немає номерів нашого класу (а наш туроператор, очевидно, щось наплутав і нас не повідомив). За це нам безплатно запропонували сейф на весь час перебування та два безплатні обіди/вечері на наш вибір. Трохи незручно було переселятися двічі за 7 днів, але персонал старався згладити цей момент.


Номери: кімнати доглянуті, меблі нові, хоч ремонт робили до 5 років тому. Якщо вас напрягає ржавчина між плиткою і невеликі огріхи у ремонті - вам не сюди. Кондиціонер у нас був за окрему плату, у серпні хотілося вночі здохнути. 6 євро в добу коштує це задоволення. Але є номери із включеним кондиціонером - треба дізнаватися. У нашому номері було все необхідне в нормальному стані: чайник, плита робоча, посуд весь, холодильник, на балконі у одному із наших трьох номерів навіть був шнурок для сушки, без прищепок, правда))
У ванній немає рушника чи коврика на підлогу, тому підлога з душу часто мокра, але терпіти можна.

Рушники міняють далеко не шодня. Проміжок від 3 до 5 днів. Щодня виносять сміття і протирають підлогу. В номер на 1 поверсі можна залізти через балкон, тому сейф - хороша ідея.

Інтернет: вай-фай поганенько тягне. На рецепшн він безплатний, але тупить сильно. По вайберу не поговориш, хоча спілкування із рідними можливе.

Харчування: не беріть сніданки, якщо не хочете щодня їсти варені яйця, тости і вівсянку тиждень підряд. Вибору нема, їсти нема де - немає столової, є тільки хол, де є бар зі стільцями і пару столиків із диванами (на яких не вкрай зручно їсти). Обід/вечерю пропонують у сусідній кафешці. Вибір там теж не дуже, не варте ціни. Краще походити по кафешках по Протарасу або закуповуватися у місцевих супермаркетах - їх тут купу на кожному кроці. У кафешках в Протарасі порції дуже великі, треба адекватно оцінювати свої сили.

Море: до моря 1 км, тобто, десь 10 хвилин пішки. йти в принципі нормально. Море чисте, вхід поступовий, ідеально для сімей із дітьми та людям, які вчаться плавати; пляж чистять щодня або через день спеціальними машинами. правда, тільки між лежаками, але пісок ніби чистий більш-менш. Попри пляж можна купити якусь їжу (морозиво в тому числі), напої. Із фруктами складніше - у супермаркетах те саме, що у нас вдома, за трошки вищу ціну. Тобто, на фрукти сильно не сподівайтеся.

Протарас загалом: кругом вивіски англійською та російською, крім грецької. Всюди, де порібно, персонал володіє англійською та російською.

Наше загальне враження: на таку ціну - хороший готель, чудове море і взагалі гарне і затишне місце для відпочинку. Більше, ніж тиждень, молоді там робити нічого, оскільки все одноманітно і спокійно.
Порада: будьте обережні на сонці, треба брати головні убори.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал