Чудовий відпочинок на Кіпрі

Написано: 17 ноября 2011
Время поездки: 12 — 23 октября 2010
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 8.0
Чистота: 9.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 8.0
Відпочивали з 12.10.2010 р. по 23.10.2010 р. в готелі Olympic Lagoon Resort, що знаходиться на курорті Айя-Напи. Їздили на відпочинок я та моя дружина. Це наша перша подорож, тому ретельно обирали країну та готель. До цього навіть були залучені інші!!! )))
Погода у ці дні була просто чудова. Вилітали із України вже було прохолодно, а на Кіпрі було вище 30, це дуже радувало.
Нашим туроператором була TUI, ніяких претензій немає. Коли прилетіли нас зустріли біля виходу представники операторі і посадили у мікроавтобус і привезли до самого готелю, ніяких проблем із дорогою не було. В готелі нас зустрів російськомовний носій, розповів про готель та показав кімнату. На перший погляд на Кіпрі дуже ввічливі люди, це також дуже сподобалося!

Готель знаходиться на відстані близько 1,5 кілометра від містечка Айя-Напа, в тихому місці. До моря від готеля близько 250-300 метрів, але є на території 3 хороших басейна. Чесно кажучи в морі купалися лише 2 рази, більше плавали та засмагали біля басейну готеля!
Готель складається з декількох корпусів – центральний з ресепшеном, 2 менших двохповерхових та ще маленькі одноповерхові. Усі корпуси гарно об лаштовані та зручні. Наш номер був на другому поверсі з виходом всередину готеля на басейни. Були номери із виходом на зовнішню частину готеля, де знаходяться поле з однієї сторони та дорога з іншої. Номер щодня прибирався, навіть не було помітно коли. В номері є кондиціонер, телевізор, фен, маленький холодильник, шкаф, три тумби та стіл із трьома стільцями! Є вихід на балкон де також є стіл із стільцями. Досить приємно було сидіти ввечері на балконі, коли спадає спека та настає легкий холодок.
Ми брали тур з подвійним харчуванням – НВ, вранці та ввечері. Так як ми кожен день їздили чи ходили на екскурсію, то обідали завжди не в готелі, інколи навіть на обід просто купували фрукти. До речі біля готелю є пристойний маленький супермаркет. Кожен сніданок був однаковим, але блюд було достатньо, щоб вибирати, хоча до кінця відпочинку всі приїлися. )) Вечері кожен день змінювалися, але були і постійні блюда, такі як картопля Фрі та сосиски, які дуже любили діти. Основний контингент відпочиваючих в той період були сім’ї із дітьми. Більшість із них були англійці.
Всім тим, хто приїжджає на відпочинок на Кіпр не раджу засиджуватися в готелі. Перше що я раджу відвідати це АКВАПАРК. Найкращі спогади про Кіпр – це аквапарк. До нього добратися можна пішки від готелю. Виходячи із арки готелю повертаєте праворуч і йдете прямо близько 15 хв. і з правої сторони буде аквапарк. Квиток коштував 35 євро, але відвідати його варто всім. Він працював від 10:00 до 17:00, але навіть цього не вистачило!!! )))

Також раджу відвідати Ларнаку, Лімассол та Айя-Напу, Пафос. В деякі міста ми їздили централізованою групою із екскурсоводом, в деякі просто для того щоб прогулятися. Йдучи до Айя-Напи (вихід із арки на ліво – близько 25 хв.) де зустрічаються багато екскурсійних фірм, ви можете на місці організувати свій відпочинок. Ми так і зробили і дуже гарні спогади від подорожі. Варто відвідати також Кікский монастир, місце «народження Афродіти», розвалини Куріон, та амфітеатр.
Також раджу завітати в порт в Айя-Напі де є багато корабликів, на яких можна здійснити екскурсію по берегу Кіпра. Яскраво синє моро, тепле сонце в цьому вам допоможе.
Зворотня дорога була сумною – не було бажання покидати це гарне місце. Хоча нас і завезли і без проблем ми долетіли, але якийсь сум був.
На рахунок обслуговування та готелю можу сказати, що у мене залишилися лише гарні спогади: приємні люди, чистий номер та прибрана територія, ввічливий персонал. Раджу готель усім!
РАДЖУ УСІМ ВІДВІДАТИ КІПР!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал