Готель гарний, відпочинком задоволена

Написано: 14 июня 2021
Время поездки: 1 — 6 июня 2021
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Відпочивали в готелі Berlin Golden Beach 4* на початку червня 2021р. Одразу зазначу, що відпочинок сподобався, задоволена майже всім.
По-перше, заселення: приїхали ми о 6.00 ранку, заселили нас о 9-10 годині (хоча заселення з 14.00), за що окреме дякую. Перше враження – персонал дуже привітний, зі спілкуванням проблем не виникло, розмовляють англійською, російською без проблем. Хочеться зазначити Анну Йосипівну @berlinhotelsbulgaria, управительку,- дуже привітна і приємна людина, яка прикладає максимум зусиль, щоб вирішити питання. Номером задоволена, досить великий, з видом на море. Наш номер був у секторі В, парні номери, як я зрозуміла, з видом на ліс, не парні – з видом на море. Виселилися ми об 11.00 (речі залишили у камері схову), хоча виїзд був о 18.00, обід в цей день не входив, АЛЕ нам люб’язно дозволили пообідати і браслети не знімали, тобто баром ми користувалися до самого від’їзду, за що теж велике дякую.
Щодо харчування, гості готелю були розділені на 3зміни задля уникнення натовпу (можна було вибрати найбільш прийнятний для себе час сніданку, обіду та вечері). Їжа смачна і різноманітна. Повторюся, персонал дуууже привітний. Бармени на барі також дуже приємні, запам’ятовують вподобання, особливо хочеться відмітити Георгія.

На території є 2 басейни, без підігріву. Нам трохи не пощастило з погодою (було прохолодно), тому, якби був підігрів, то всі б були задоволені.
Wi-Fi досить нормальний, з пляжу можна було розмовляти вільно.
Аніматори також не сиділи, розважали і дітей, і дорослих.
Отже, в цілому я задоволена.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал