Отзывы и рассказы об отелях Золотых песков

Рассказы туристов о Золотых песках добавить рассказ
Шикарный и уютный отель, но работники ресепшене желает лучшего
Отдыхала в конце сентября. В отель приехала около 12:00 дня, с ситуацией в Украине, добирались на автобусе около суток. И по приезду хотелось элементарно принять душ и переодеться.
 •  5 месяцев назад
Гарний готель, але з поганим інтернетом по території
Чудове розташування, чисті просторі номери, різноманітна та якісна їжа. Дивовижні коктейлі у виконанні бармена Діни. Діна - респект!
 •  7 месяцев назад
Впечатление оставил скорее удручающее, чем приятное
Август 2023. Общее впечатление отдых в этом отеле оставил скорее удручающее, чем приятное. Постараюсь быть хоть как то объективным. Отель скорее всего тройка(по классификации отелей), чем четверка.
 •  7 месяцев назад
Не рекомендую!!!!!!!!
Відпочивали в серпні 2023. Це був треш. Не рекомендую ні країну, ні готель. Море грязне, мілке, не солоне. Пару днів зверху моря було якесь масло. Лежаки та зонти на морі - 20 левів за набір.
 •  7 месяцев назад
несмачно, брудно, хамське відношення до українців
Готель Zora в Болгарії, Золоті піски не рекомендовано нікому, хто бажає культурного цивілізованого відпочинку. Право на повагу, спокійний сон і спокій наших дітей нам прийшлося щодня відстоювати.
 •  7 месяцев назад
повний жах
З номером кому, як повезе. Душ та туалет протікають, бачок зламаний, забирають полотенця та не віддають після прибирання, щоб потім ви платили суму 40 лев, також перевіряйте чи все є по списку у вашому номері, бо потім будете платити кошти, хоч ви нічого не крали і при в'їзді деяких речей не було.
 •  7 месяцев назад
Готель нормальний, середньої якості
Їхали через оператора TPG Автобус e. line tour - український перевізник Болгарія, Золоті Піски, Vemara beach Фірма в Болгарії - Teddy Cam Пригоди почались ще з відправки автобуса.
 •  8 месяцев назад
Чудовий готель!!! Достойний 4*
Вибирала з бюджетних готелей! Щоб дешево, близько до моря і не в шумному місці. Очікування перевершили самі себе. Харчування ДУЖЕ ХОРОШЕ. Страв багато різноманітних, фруктів вдосталь.
 •  9 месяцев назад
Дом румынских престарелых
Отель неплохой, хотя территория маленькая. Номера чистые, уборка каждый день. До моря 7 минут, лежаки 18 евро!!! на двоих, ну или иди на бесплатный огрызок пляжа. Ну да ладно, пойдет.
 •  9 месяцев назад
Отличный отдых!
Отдохнули 5 ночей с внуком восьми лет. Питание - на отлично. Аквапарк - на отлично. Сам номер 429 замечательный: угловой и большой, с видом на море и на тобоганы. Wi fi в номере 429 чуть слабей чем на рецепции, но терпимо.
 •  9 месяцев назад
Показать ещё »


Еще о Золотых песках