… Еще ▾
Нам в загальному готель підійшов. Нічого шикарно там не було. Звичайний готель 2 зірки. Пляж досить близько 200 метрів від готелю. Ми приїхали в 5 й ранку, а поселили аж о 1-й годині дня. Готель відповідає своїй ціні. Це не Єгипет і не Туреччина, тут прийти після пляжу, прийняти душ та відпочивати.
Нравится
Вам нравится

… Еще ▾
Цей готель мені запропонували в агенції, тому власне я його і вибрав. Номер прибирали якісно, вчасно, мене все задовольняло. Тур я брав спеціально без харчування, готель вибирав, щоб була можливість харчуватися самостійно. Ми купували продукти та готували в готелі, там у нашому розпорядженні була мікрохвильовка, пічка. До моря йти приблизно 7-10 хвилин, можливо для когось це буде мінусом, але для мене це не принципово, мене це задовольняло. В пляжній зоні було все: магазини, ресторани. Взагалі, це маленький готельчик, все доглянуто, гарно. Басейну на території не було, але він нас і не цікавив. Екскурсії пропонували в готелі, але ми не скористалися цими пропозиціями. Нічого негативного не було, відпочинком і готелем я задоволений, все було добре.
Нравится
Вам нравится