Поморє

Написано: 25 июля 2013
Время поездки: 12 — 26 июля 2012
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 5.0
Чистота: 7.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 7.0
Перш за все визначтесь з метою відпочинку - відпочинок внутрішній, духовний - чи показуха, Я БУВ В БОЛГАРІІ, а не ,мол, в Затоці.
1. ми були двома сімями і номер мав бути : 2 кімнати, вітальня,2 туалети і 2 душа. Ми з дороги, і нам в готелі почали тюхати номера з 1 душем (для нас було принципово, і ми це нагалошували туроператорові, і за такий номер проплачено)і розказувати що з 2 душами немає взагалі, на що я показав план евакуції з номерами з 2 душами. аж на наступний день нам ледве дали наш номер.
2. На сніданок - ЯЙЦЯ. Яйця. яйця.яйця.яйця. Я не міг на них вже дивитись. 14 днів яйця. і паршиві несмачні, штучні сосиска (треба було вибирати не сині, бо сині то вчорашні)(дружина отравилась в готелі)

3. Море - гавно. Впринципі і в буквальному змісті.(постараюсь прикріпити фото). Дайвінг там дорогий, тому просто пірнав з трубкою. Одного раз вчив дружину пірнати, розглядаєм крабів, рибрк і по трошки помічаю що вода мутніє. Спочатку не звернув уваги. Але коли став на ноги то усвідомив що ми в хмарі смердючих фекалій (це на пляжі,коло готелів). Потихеньку, без паніки вийшли, в шоці такому... Дивлюсь труба виведена до моря і звідти тече грязна вода з туалетів. Приходжу до адманастратора: Там вода грязна в море тече, це так у вас нормаль, так має бути??? - ТАК - Тобто?, я думав може, якесь ЧП, поломка?? - Може і полока. - - - Думаю мда, це відпочинок
4. Платних лежаків стільки, ти, мол, чернь и челядь, маєш бути в кінці пляжу за 40 метрів від моря, і втикати на ряди лежаків в сезон заповнених на 10 -15 %.
p.s. позитив певний був, але негативу на ті гроші занадто багато, всього я далеко не згадав. Відпочинок не сподобався, ще додалась невиносима поїздка 24 години в автобусі.
Для себе визначив що краще Нового света в Криму для мене немає нічого - легко добратись на авто чи потязі; тихеньке спокійне мітечко; дешевий дайвінг; в своїй країна,в себе вдома, а не в тих циганів ( не таких вже й привітних як всі кажуть); можна відвідати ще декілька класних міст. Це моя думка.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал