Добрий готель, безкоштовний Wi-Fi лише в холі, рецепшені та терасі

Написано: 6 сентября 2015
Время поездки: 11 — 22 августа 2015
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 6.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 8.0
Були в готелі Аврора, вілла поряд. Готель сподобався своїм розташуванням, великим басейном та можливістю замовлення all inclusive.
Поселення із 14- 00, виселення із 12-00. Того приїхавши на авто о 11-00, треба було подивитися 3 год. на місцеві красоти. Запропонували на рецепшені місце де можна поставити речі. Стоянка для авто на вулиці вздовж готелю є безкоштовна, але є камери спостереження (запевнили, що пильнують).
Харчування було якісне, змінювалося, м'ясних блюд пропонувалося не менше 3 - 4. При цьому була не лише курятина. Черг майже не було (є ресторан та величезна крита тераса). Тому в багато чому мені сподобалося більше як в Єгипті. Особливо бармени, які були більш виховані, усміхнені та коректно відправляли "нахаб" в чергу (це стосувалося не лише наших, а також румунів). Спиртні напої були явно кращі як в Єгипті. Морозиво дійсно давали щодня з 15-00 до 17-00 двох сортів в барі біля басейну. Брати можна було скільки душа бажає.

Готель розташований компактно, людей є відносно небагато. В готелі є більярд та маленький спортзал. До автостради йти хвилин 7-8, тому легко можна з'їздити у Варну.
Номер такий як на фото. Є ванна, а не душова. Кондиціонер у нас був централізований, але розташування продумане, того працював постійно, але не діставав.
Басейн великий, але при повному завантаженні треба було пильнувати щоб зайняти лежак. Є ще один критий басейн, тому якщо дощ, то трохи легше. Є 2 ліфти, того 5 поверх не проблема.
Приємно, що переважно були болгари, румуни та наші - "старші брати" в готелі не помічені. На самому курорті останніх було багато.
Порівняно із Золотими пісками пляж є слабенький, але за всі дні проблем із розташуванням на пляжі не було. В морі є великі камені, однак це проблема всього курорту, а не готелю.
Загалом рекомендую для відпочинку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал
Комментарии (0) оставить комментарий
Показать другие комментарии …
аватар