Зіпсований відпочинок

Написано: 5 ноября 2017
Время поездки: 10 — 20 августа 2017
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 3.0
Сервис: 1.0
Чистота: 7.0
Питание: 2.0
Инфраструктура: 8.0
Відпочивали сім'єю з двома дітьми. Забронювали апартаменти зі сніданками. Обід і вечерю планували готувати самостійно. Коли приїхали в готель багаж донести до номерів не допомогли. В номері було чисто , але відчуття таке, що ремонт не завершено. Витяжка і газова плита не підключена, дзеркало в ванній без поличок, і стінах різні отвори, телевізор не під'єднаний кабелем і стояв на стільці. Але найбільше розчарування - це кухня посуду не було зовсім.Не розумію навіщо здавати апартаменти і писати, що є можливість готувати самостійно, якщо не забезпечити елементарним посудом. Два дні ми добивалися - принесли 4 склянки, 4 виделки, 2 ложки, 2 глибокі тарілки і 2 мілкі тарілки. Решту посуду ми купували самі.
Перші три дні не прибирали і номері, покоївка навіть елементарних фраз на англійській не знала. На рецепції сказали , що запасного ключа від номера не було , тому і не прибирали. Коли почали залишати ключ усе виправилося.
Сніданки дуже одноманітні,останні дні діти взагалі відмовлялися їсти.

Ми постійно підходили на рецепцію і зв'язувалися з нашим гідом, але усе було без результату.
Але найгірше сталося в останній день відпочинку. У мого сина було День народження і ми святкували у ресторанчику "Шкодра" (до речі дуже хороше місце, напевно, це найкраще з усього відпочинку, саме там ми отримали достойне обслуговування - дуже рекомендую). Після відвідин ресторану гуляли на території готелю, коли прибіг наш сусід і розповів ,що ми його топимо. Дійсно в нашому номері зірвало кран і затопило усі речі і 4 поверхи під нами. Майстра не було тому ремонтував мій чоловік.
Ми писали скарги у готельного гіда, у "Фиєрію мандрів". Але усе без результатно - ні вибачень ні компенсації за зіпсований відпочинок ми не отримали. Тому вирішила застерегти людей котрі збираються на відпочинок у "Дольче віту" ,ще раз подумати. Дякую.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал