При виборі керувалася відгуками, тому вирішила написати і свій. Тихий, спокійний відпочинок

Написано: 23 апреля 2020
Время поездки: 16 — 23 сентября 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 6.0
Територія неймовірно красива, ходять павліни ,різні птахи, локацій для фото море! МОРЕ у вересні дуже тепле, 36 градусів, тому тут на любителя.

БАСЕЙНИ. Ніколи не було "навали" людей, спокійно купалися, зазвичай у басейні було 3-4 людини, хлоркою не тхне. Досить велика берегова лінія, море і пляж чистий.

Повернемося до НОМЕРІВ. Ми замовляли стандартний номер з виглядом на місто, нам дали на 1 поверсі прямо над входом, вигляд досить непоганий, але вікна не відчиняються, і не треба, у номерах клімат-контроль. У номері розетки англійського типу або через USB-перехідник (просіть на ресепшині адаптер), завжди була кава, чай, цукор, чайник і водичка. Ми ставили часто в холодильник пляшки і нам доносили ще воду.

WI-FI був і в номерах, і у фоє, і біля моря, але досить поганий, тільки текстові повідомлення і пересилати фото, на відеозвязок чи просто розмову навіть не надійтеся... і це в готелі було зовсім небагато людей.


Чистота - на 10 з 10. Кожного дня прибирають, міняють постіль, ставлять рушнички... єдина проблема - немає де сушити мокрі речі і немає шампунів.

КУХНЯ. Ми брали систему "повний пансіон")) Все дуже смачно, завжди є розмаїття - все на висоті!

З готелю возять у всі молли) Всі питання швидко вирішуються - у них клієнт у пріоритеті. Раджу зразу попросити дошку і утюг і розвісити в шафу, зекономите час) Одним слово ми дуже задоволені! З радістю відповім на ваші питання, можливо не все помістилося у 100 символів)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал

Комментарии (4) оставить комментарий
Показать другие комментарии …
аватар