Готель непоганий але харчування на 3-

Написано: 25 мая 2018
Время поездки: 14 — 22 мая 2018
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 8.0
Чистота: 8.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 7.0
Відпочивали в Готелі двоє дорослих і дитина 3 роки. По готелю особливих притензій немає. Чисто, територія доглянута, В номері прибирали кожен день, постійно доставляли 3-4 бутилочки води і попвняли "запаси" кави, чаю, косметики.
Пляж більш-менш чистий, лежаків дійсно мало для піку сезону, але за час прибування ніразу на піску не лежав :).
Персонал привітний і завжди посміхається.
Є 5 басейнів на любий смак.
З готелю є безкоштовний трансфер в Фуджейру, але потрібно записуватися бо мість мало. Ще є платний трансфер в Дубай 100 дірхам.
В готелі багато відпочиваючих з дітьми. Наш номер був на першому поверсі біля басейну. Номера великі і всі виходять на море.
А тепер про погане :(
Харчування в нас було 3-ох разове, перших два дні ще куди не йшло, можна було щось вибрати, але потім з кожним днем все гірше і гірше.
Для дітей немає що їсти крім сосисок, курки, амлету зранку і спагетті. Ну ще можна рибу яка була кожен день варена і печена (якщо не гостра).

Перших 4 дні було морозиво для дітей яке потім кудись пропало.
Постійно сирі макарони і картошка, ніяких фруктів крім кавуна. Вибір тортиків і тістечок зменшувався кожен день. В останій день як ми їхали то було 2 види тортів і якийсь крем (і це 5 зірок)!!!!
Реально їсти немає що вибрати!!!!
На рахунок супів то в перший день їх було 4 види а в останій 1.
В загальному готель нормальний але якщо врни переглянуть політику харчування а то таке враження як попав в Турецьку тройку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал