Чудовий готель зі всмі що потрібно для хорошого відпочинку!

Написано: 19 октября 2016
Время поездки: 6 — 9 марта 2015
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 8.0
Чистота: 9.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 8.0
Готель знаходиться в гарному місці, біля річки, що для мене завжди є плюсом, бо люблю водойми.
Перший раз там побував зимою. Після катання приїхали, нас заселили. Номер затишний, зі всіма вигодами. Це вже було ввечері, думали десь піти в Ворохтиі поїсти, наслухались про піцерію яка там в тому місті є, проте господарі запропонували свою вечерю, в результаті залишились задоволенні на всі сто. Адекватні ціни, ситна і смачна домашня кухня, майже як у мами. Вирішили, що харчуватись будемо там, на сніданок взяли сирники зі сметаною і варенням. Яка ж це смакота, домашній сир, сметана, екологічно чисто і неймовірно смачно.
На дрргий день відпочинку пішли там у сауну, здивував розмір басейну, доволі великий, і є одна фішка - ліжко на сіні, запах і релакс неймовірний. Як опція можна замовити масажиста! Ефект такий на ранок ніди заново народився.

Другий раз їздили туди весною, на гриби і на рафтинг. Показали нам місця де вони моужть бути, назбирали грибів, покатались на велосипедах, які взяли в Скиті в оренду. Рафтинг, це окрема тема, стільки задоволення і адреналіну я давно не получав, головне вибрати правильні дні для сплаву, бо не завжди там хороша вода. Але самі інструктори з досвідом, роблять фото по всьому маршруті. Все чудово.
З мінусів хіба те, що не завжди отак як не заплановано їхати можуть бути вільні номера, але вирішення доволі просте - планувати хочаб за пару днів на перід. І все, як то кажуть діло в шапці)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал