Не рекомендую....

Написано: 22 августа 2016
Время поездки: 10 — 18 июля 2016
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха
Оценка отеля:
2.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 1.0
Чистота: 5.0
Питание: 1.0
Инфраструктура: 3.0
Наші враження після проведеної відпустки у Ворохті.
Почнемо з місця проживання "Скита".
Природа навкруги вражає, але на цьому, нажаль, вся краса відпочинку закінчується. Перш за все непривітне ставлення персоналу. Самі люди у Ворохті ставляться до туристів як до небажаних гостей... Нонсенс, але це так...Склалося таке враження, що ми приїхали до них не на відпочинок, за який їм заплатили, а що ми родичі і хочемо все за так.
Що стосується кухні в "Скиті".
По приїзду ми попередили, що бажаємо повечеряти, по факту з'ясувалося, що кухарки немає, залишився вчорашній суп на кістці )) і гречка...тому, якщо ви бажаєте скинути зайві кілограмчики, цей відпочинок саме для вас( про це далі детальніше).
На наступний день нам порадили повечеряти в місцевому ресторані "Стара Ворохта" - чудовий інтер'єр, гарне обслуговування та смачна їжа...проте на наступний день ця вечеря дала свої результати, отруєння з високою температурою, як ви розумієте день випав з відпустки.

Далі ми вирішили готувати їжу самостійно в "Скиті". Дрова 50 грн, проте це не дрова, а обрізки кори з ялини чи смереки (відходи з місцевої пилорами). Шашлик, як ви розумієте, вийшов зі смаком смоли.
На наступний день, ми знову резикнули скористатися одним із місцевих ресторанів, та скуштувати місцевої кухні.
Ресторан "Оксамит" (так само порадили місцеві) - обслуговування бажає кращого, меню різноманітне, проте як виявилось, більша половина страв відсутня. Як результат, у мого чоловіка теж було отруєння з температурою 39.
Як з'ясувалося, місцеві страви основані на домашніх молочних продуктах сумнівної якості.
Вирішили скористатися стравами, які пропонують у "Скиті".
Готують не смачно, тому замовили лише раз.
Одним словом, якщо навіть у вас є кошти для чудового відпочинку, смачно і безпечно поїсти у Ворохті ви не зможете.
Та і проживання у "Скиті" бажає кращого.... За вісім днів проживання (з моменту приїзду та до завершення відпочинку) в номері жодного разу не прибирали...


Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал