Небезпечно для авто (нанесені пошкодження) Вимагають додаткові гроші,відсутність чист

Написано: 20 июня 2017
Время поездки: 5 — 11 июня 2017
Оценка отеля:
1.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 1.0
Сервис: 1.0
Чистота: 1.0
Питание: 1.0
Инфраструктура: 1.0
Почну з НАЙГОЛОВНІШОГО і найболючого:
про ПАРКІНГ і "БЕЗПЕКУ" в садибі "Крайня хата" господарів Андрія і його жінки Віри!!!!!!! По приїзду, авто були вимушені залишити за декілька десятків метрів від садиби, на місці, що неосвічується. В першу ж ніч нашого перебування у відпустці у садибі "Крайня хата" на нашому авто, повністью, з коріння вирвали дзеркало зі сторони водія (мова йде про недешеву іномарку). Це все при умові так званого "паркінгу". Коли вказали господарю Андрію про лихо-подію, він згодився оплатити заміну дзеркала (ми вже нічого не казали про інші витрати, пов»язані з заміною). Він чудово знав (про що і сказав нам), що подія завдання шкоди заподіяна саме в його адресу і на його особистій території. Першу половину нашої відпустки ми то і робили, що їздили в районний центр (по 80 км декілька раз на тиждень) по питанню замовлення дзеркала. Це питання було непростим. Все по замовленню, з величезним терміном доставки. Поведінка господарів садиби - Андрія і Віри, не викликала довіри. Через декілька днів ( чекали на доставку і установку дзеркала тиждень з моменту замовлення) відшкодовувати збитки господарі відмовились, керуючись думкою, що паркінг не входить у перелік послуг, і що вони взагалі не відмічали на сайті можливість паркінгу!) А тепер, прочитайте, будь ласка уважно, перелік послуг «Крайньої хати» !!! Відмічено ПАРКІНГ!!! Якби цього не вказали б господарі, то певна річ, що ми б і не думали обирати їх при броні.
Ясна річ, що переїзжати з «Крайньої хати» без відшкодовування ми не хотіли. Адже після переїзду, навіть остання надія на відшкодовування відпала б. На жаль, саме так і було.

«Крайня хата» знаходиться досить віддалено від сусідів, без освітлення подвір»я, у впадині. Чим і скористалися доброзичливці господарів, ходячи по території, навколо садиби (те що лишили на подвір»ї за ту ніч було поцуплено). Морально тяжко було там знаходитись після всього...

А тепер трішки про садибу і інформацію, що подається про неї. Приїхали в червні 2017р. у сім годин вечора (про що попереджали за три тижня господарів). Їхали з Києва. Нас зустріли невдовольно, бо ми "запізнилися" на 30 хв (за жахливих дорожніх умов). Попередньо , майже за місяць замовляли нижній поверх - спальня, кухня, санвузол. По приїзду одразу кинулася в очі нефункціональність "об"явленої в інфо" кухні - відсутня плита для готування, відсутність кухонного обладняння - каструлі, тарілки, ножі, вилки і т.п. (Це про "об"явлену" в описі об"яви функціональну кухню і наших телефонних розмов з господарем... – За інформацією господарів , нижній окремий поверх має окрему кухню. "Кухня (кухонне вогнище, холодильник, електрочайник, мийка, столовий та кухонний посуд)". По факту: плита відсутня, електрочайник відсутній, столовий та кухонний посуд відсутній. Об"явлене супутникове телебачення - повністью відсутнє (це має значення у вечірні часи і у дні непогоди). Прибирання кімнат, заміна постелі та рушників ВІДСУТНЄ абсолютно. Не міняється навіть при в"їзді нових відпочиваючих! Воно було у використанні, брудне, пом»яте. В приміщеннях, в санвузлі брудно.


Про господарів: при поселенні нас зустрів Андрій. Який при зауваженнях щодо недостовірності інформації про садибу, швиденько лишив нас, мов йому терміново треба йти. Жінка Андрія – Віра, навідувалася до нас періодично у вечірні часи, зазвичай на підпитку. В інфо про садибу вказан мангал. Так, він є, але дрова до них господарі не дають. Про що вони не попереджають наперед. При поселенні ми питали, звідки можна брати дрова для мангалу. Господар показав. Дозволив їх брати. А по факту ! – господарка майже щовечора спостерігала за нами, і коли вона бачила, що ми користуємося мангалом підходила і кричала вся не своя, що ані дрова, ані кухня у вартість номерів не входить, і що за все треба платити окремо. Цитую: « ..тут за все треба платити..» . Коли ж ми просили поміняти нам рушники на сухі (два дні підряд падав дощ, речі не сохли), Віра-господарка категорично відмовилась, мов вона не міняє лише раз видає за весь час перебування. На питання, скільки коштують дрова для приготування шашликів і т.п., (аби вже заплатити їй і щоб вона швидше пішла від нас), господарка назвала ціну «...від 100 грн/за раз, дивлячись скільки будемо палити ». Погодьтеся, друзі, вести дрова в ліс було б м»яко кажучи смішно...
Господарка по десять разів на день дзвонила нам (на підпитку), і нагадувала, що за все що будемо брати треба платити і т.п.

Ціни: ціна кімнати від 300 грн/добу. Плюс інше за «бажанням» господарів – дрова, користування кухнею, світлом і т.п. Будьте готові, що будь-коли з вас можуть взяти окрему оплату за видумані послуги.
Витримали тиждень, і з»їхали. Чесно, дуже хотілося їхати звідти чим скоріше і забути весь той жах. Але природа в горах чудова. І ми вирішили після тижня перебування і мук відпочити все ж таки. Переїхали до іншої садиби, до «Першої хати». Господарі, Оксана і її чоловік хороші, привітливі люди. Садиба гарна, чиста, добре обладнана. Паркінг безпечний. Постельне міняє господарка кожні три дні. Рушники за потребою. На території є маленьке озеро, мангал,гойдалка. Велика кухня із всіма зручностями. Дрова для мангалу без обмежень і без додаткової оплати! От там ми і відпочили вже нарешті!

Друзі, будьте уважні, прислуховуйтесь до відгуків. На жаль, коли ми бронювали в «Крійній хаті» ніяких відгуків не було. Бажаю всім приємного відпочинку без подібних проблем і незручностей!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал