Ільз- чисте повітря, гармонія та краса незайманоі природи.. а також своя гора

Написано: 18 февраля 2017
Время поездки: 15 — 18 февраля 2017
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 8.0
Чистота: 10.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 8.0
Переривши майже увесь інтернет, випадково знайшла комплекс зі своєю горою!! Прочитавши безліч відгуків, як позитивних так і не дуже, передивившись відео і фото- всерівно захотілося приіхати разом із дітьми на відпочинок саме сюди. У Волосянці відпочивали два роки підряд улітку у Вежі Ведмежій, дорогу знаємо. Від Волосянки дорога веде угору на хутір Решітка, де і знаходиться комплекс Ільз. Замовлення зробили через сайт по акціі- забронювавши котедж від 2-х і більше діб + 1 доба в подарунок. Добиралися на гору з пригодами, наша машина не змогла піднятися, тому прийшлося іі залишити біля найблищоі хати,добре, що люди привітні і добрі, погодилися, щоб машина залишилася у них і допомогли викликати транспорт(коні), які нас із речами завезли на гору. Місцевий таксист Василь захотів 700 грн, Лариса (адміністратор) ще по телефону попередила нас, щоб не погоджувалися на таку суму, адже зі Славська можуть привезти за 350 грн. Сергій із адміністраціі пропонував, щоб за нами спустився іх працівник на машині Нива, але наші діти захотіли проіхатися на конях)) коли б ще така нагода випала для дітей із міста?
Котедж сподобався, дуже чисто, тепло, велика ванна кімната, є кухня і все необхідне) дві спальні на другому поверсі (було б добре, якби поставили там ще шафу) і велика вітальня. Діти облюбували піч. Дуже зручно, що є свій прокат лиж, правда, малий вибір черевиків. Але надіюся, що на наступний сезон вони цю проблему виправлять.
Гора зовсім поруч, черг на підйомники немає зовсім, своі інструктори (250-300) грн. за годину, можна і півгодини.

Смачна кухня, інтернет лише в ресторані і то не скрізь. Пошту можна було перевірити. А те, що звязку і інтернету не було в котеджі- то це тільки плюс!! Лише ми і природа!!
Виникло невеличке непорозуміння на рахунок бронювання, але в той час на місці був власник і разом з адміністратором Ларисою вирішили цю проблему і вибачилися за незручності.
Чи пораджу я іншим іхати сюди? Звичайно, що так!! Навіть, незважаючи на невеличкі незручності та мінуси, на все закриваєш очі, адже те, що своя гора і свій підйомник без черг ( на Захарі люди стояли по півгодини в черзі) та привітний персонал- це найголовніше для таких початківців- лижників, як ми.
Персоналу і власникам бажаю не зупинятися на досягнутому, вдосконалювати сервіс, прислухатися до скарг і побажань і у Вас буде безліч клієнтів і 10 в рейтингу.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал