за другим візитом знижую оцінку

Написано: 18 октября 2016
Время поездки: 14 — 17 октября 2016
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 5.0
Чистота: 6.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 8.0
Боржава восени - краса особлива, в зелено-жовто-червоних тонах, в ранковому тумані, з осіннім смаком. Природа прекрасна.

Санаторій не заселений на 100%, але персонал не зміг витримати високу планку в обслуговуванні клієнта. Плутали прізвище, забули про знижку, не вчасно реагували на неполадки, то кабінет не відкрили, то воду не долили, то ще щось загубилося...

Дрібниці, але для клієнта, який хоче назвати санаторій прекрасним, важливо.

Процедури хороші. Багато спорту, ранкова зарядка (для мене це важливо). В здоровому харчуванні траплялися не зовсім корисно приготовлені страви (зажарені наприклад), але можливість попереднього вибору страв дозволяє не вибирати цього, розуміючи наперед загрозу. Далі великою перевагою є наявність всіх процедур в одному приміщенні, в якому тепло і затишно, але замало місць для відпочинку всередині, якщо ти хочеш вийти з кімнати і сховавшись від людей, посидіти чи почитати (це важливо в холодні пори року, коли на вулиці не посидиш).

Коротко, в кожного свій смак і очікування. Я особисто знижую оцінку і розглядатиму ще інші варіанти санаторіїв для наступного відпочинку. Хоча про Боржаву позитивні спогади.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал