С повагою Людмила Анатоліївна

Написано: 5 апреля 2016
Время поездки: 1 — 2 апреля 2016
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Прочитала відгуки і моторошно стало від такого негативу і найперша думка під враженням прочитанного, що в нас щось не так.
Мене звати Людмила, і це моє імя не раз згадувалось у відгуках,я, правда, не власниця готелю, але на мене покладені обовязки головного адмністратора. Хочя, власниці я дійсно родичка.
Мені шкода, що наші гості поїхали від нас з таким настроєм, і це заставило писати їх такі озлоблені відгуки.
Я хочу вибачитися, так як клієнт завжди правий, дякую і за негативні відгуки, стрес потрібний, він заставляє зробити детальний аналіз і більше контролювати роботу персоналу і проаналізувати свою.
Гостям нашим я хочу сказати (більшість з них це була реакція на заборону у барі та ресторані розпивати власні спиртні напої, це сприймалося в штики і відповідно цей конфлікт виливався у предвзяте вишукування недоліків) . Деякі з них на які нам вказували мали місце. І бліни також нажаль були не дожарені.

На рахунок білизни і рушників я впевнена, що вони завжди випрані добре, так як у нас хороша пральна машина, яка не тільки пере, але й пропарює. Звичайно, не можемо гарантувати всім нову білизну і рушники, так як вона кожного року докупляється частково.
Всім нашим гостям я хочу побажати гарного відпочинку в слідуючому сезоні, незадоволеним в іншому готелі, а гостям яким сподобалось в нас (їх все таки основна частина). Нажаль вони мало пишуть гарних відгуків, хоча коли вони дивуються поганим обіцяють відповісти на ці відгуки, але піля відпочинку все забуваються.
Нашим постійним гостям, що не змогли у нас в цьому році поселитись, хочу сказати, що сніданки у нас тікі самі як і завжди, не так як пише гість(одне яйце), якщо є яйце фаршироване, або яйце в грінці то є ще і бліни з ягодами і сметаною або оладі і чай з гірських трав. Сніданок, звичайно є легшим, як вечеря. Також з’явились у нас зараз чіткі правила в барі та ресторані: є пробковий збір, якщо гості розпивають свої власні напої.
Гості, які поважають людей, що створили бізнес і працівників, які отримують зарплату від прибутку закладу, звичайно не будуть себе так поводити. Тим більше, що є альтернатива - зал з каміном (банкетний зал), який можна арендувати і там можна пити власні напої та приносити власні продукти.
Гостям, які писали відгуки «жадна хазяйка» хочу сказати, це я, адміністратор, не зробила для вас виключення і не дозволила повернути гроші за прокат за останній день (з ваших слів ви не каталися) чоловік Ваш попередив «як прийде моя дружина готуйте валерьянку». Я це в повній мірі відчула і того не завжди легко зрозуміти, що клієнт завжди правий. Цій молодій жіночці я не бажаю нічого поганого, після відгуків позитивних вона все пише: «не вірте, вони ужасні» Мені її дійсно жаль, чи потрібно витрачати стільки сил на злість. Може краще ті сили витрачати на те, щоб гроші заробляти і розуміти других, які мають власний бізнес, який дуже не простий в умовах гірських.

Хазяйка, я маю на увазі власниця, вона заробляє і не мало витрачає на благодійність там, де це потрібно. І адміністрація ніколи не стане прибирати негативні відгуки. Це нікому не потрібно. Люди мають право на власну думку і реагувати так, як вони вважають потрібним. Ми її приймаємо і реагуємо, бо це в наших інтересах.
С повагою Людмила Анатоліївна
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал