Міг би бути кращім, якби не нюанси...

Написано: 3 августа 2015
Время поездки: 22 — 29 июля 2015
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 3.0
Сервис: 5.0
Чистота: 5.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 6.0
Заїхали ми в готель в 23.30. У відкритому кафе йде турецька гулянка: музика на повну, турки ще й щось підспівують... і нас селять в номер на першому поверсі з балконом, який виходе якраз у кафе! На питання: "Чи можна змінити номер?", - нам ввічливо відповіли: "Я все розумію, але зараз вільних номерів нема. Можливо пізніше". Пізніше їх також не виявилося (і це, можливо, і правда), і до кінця відпочинку до 23-24 години ми насолоджувалися турецькою і російською попсою. Питання: а чому там взагалі існують 4 номери з вікнами на кафе? Сам номер маленький: ліжко, дві тумби, стіл з телевізором, коридор з шафою і санвузол, - не аби що, але жити можна. Єдине що діставало, це відсутність гарячої води після заходу сонця, бо вода гріється від сонячного колектора. Є в них, звичайно, і електричний підігрів, бо одного дня гаряча вода була вночі (мабуть хтось таки їх дістав), але в цьому готелі, як і в багатьох 3* даної цінової категорії економлять на всьому. Так так, я не помилився, саме 3* - звідки інформація про 4*, я не розумію, бо навіть на оф. сайті про зірочки нічого не згадується. Інтернет по Wi-Fi був на першому поверсі майже завжди крім першої доби.
На чому економлять ще:
на їжі - шведського стола вистачає максимум на пів години, а хто запізнився залишається майже ні з чим (росіяни, яких тут порівну з турками, тут теж винні, бо багато-хто набирає більше, ніж може з'їсти, а потім понадкушені страви залишаються на столі, за турками такого не помічав), гриль і млинці, до яких завжди вистраювалась черга, видаються строго порціонно;

на алкоголі - бо одного разу на питання в барі: чи є пиво? - мені відповіли, що немає, але для турків воно з'явилося. Позитив тут лише один: п'яних росіян в готелі не бачив;
навіть на електриці - бо в закритому кафе, що знаходиться на 0 поверсі без вікон таки темнувато, що звичайно хтось може розцінити за романтичну напівтемряву, але біля басейну, котрий також там знаходиться, таки затемно і якось моторошно.
Якби не музика до пізньої ночі (яка більшості відпочиваючих не потрібна), не наявність 4-х номерів з видом на столики в кафе, не відсутність гарячої води вночі (в 21 столітті!), не економія на кількості їжі (якість, в принципі нормальна), то готелю можна б було поставити і оцінку 7-8 з 10, але власники готелю зробили все, щоб цього не сталося. Дивно.
Р.S.: Звичайно, в готелі нема нічого такого, щоб в ньому не можна було прожити 7 днів, але якщо ви хочете спокою - то це не ваш варіант, в Кемері вистачає готелів без дискотеки. До моря 1 км, йти хвилин 12-15, влітку по жарі за 40 - вибігти з номеру в купальнику і зразу в море не вийде. Персонал нормальний і ввічливий (окрім бармена), в номері ніби прибирали і міняли рушники один-два рази (нас це не дуже цікавило бо засратися за тиждень ми не в змозі).
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал