Tomo Kazanegra Apartments 4*– Отзывы

1
Оценка 7.010
на основе
1 отзыва
7.0 Номер
5.0 Сервис
6.0 Чистота
7.0 Инфраструктура
Великолепные современные апартаменты-студио, расположенны в районе Пржно, недалеко от моря. Построены в 2005 году.Подробнее →
аватар marta13
Загалом вілла непогана, хоч і розчарувала деякими недоліками, до яких ми готові не були, проте вони нам медовий місяць не зіпсували:) ПЛЮСИ: тихе місце, балкон з чудовим краєвидом, кондиціонер, Інтернет. … Еще ▾ Загалом вілла непогана, хоч і розчарувала деякими недоліками, до яких ми готові не були, проте вони нам медовий місяць не зіпсували:)
ПЛЮСИ:
тихе місце, балкон з чудовим краєвидом, кондиціонер, Інтернет. У номері гарні меблі, сантехніка, міні-кухня (холодильник, плита, витяжка, посуд, мойка, навіть рушники і плин), при бажанні, закупившись продуктами, можна спокійно готувати самому. Хоча в ресторанчику поблизу теж можна дуже смачно і недуже дорого поїсти.
МІНУСИ:
далеко до моря (метрів 500 спускатися з гори), але дороги дуже гарні, навіть стежки бетонні і зі сходами, не ґрунт); поблизу лише 1 ресторан і 1 магазин, немає вибору; хазяїни вілли індиферентні до відвідувачів (зустрічала і поселила сама покоївка, хазяйку випадково лише на 2-ий день побачили). З Інтернетом були великі проблеми, один раз пропав на півдня; кондиціонер працює дуже шумно(першої ночі було важко спати через шум, а виключити неможливо - у номері ставало невиносимо жарко); труби (або якісь внутрішні комунікації) дуже скриплять (свистять); постійно шумить холодильник; у номері прибирають 1 раз на тиждень; туалетний папір і мило не дають вчасно (ми шукали сербський розмовничок, тому що покоївка іншої мови просто не розуміла, і йшли до неї просити що треба, ось так:).
На море треба брати спеціальне взуття для плавання - дуже важко ходити по кам'янистому дні. Було важкувато долати шлях (в гору) з моря до вілли в таку спекотну погоду. Іноді це було причиною того, що після обіду, перепочивши, похід на пляж ми заміняли пішою прогулянкою до пізнього вечора по красивих місцях, яка приносила не менше задоволення.
А взагалі, Чорногорія - це ЩОСЬ, прекрасний вибір для відпочинку.
Магазинчик Ресторан


Вопросов
пока нет
Задайте вопрос об отеле
экспертам, и получите ответы
в ближайшие часы.
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ

Великолепные современные апартаменты-студио, расположенны в районе Пржно, недалеко от моря. Построены в 2005 году.

Расположение В 8 км от Будвы. Тиват в 33 км, Подгорица в 70 км.
Описание пляжа В 400 м отеля.
  • городской пляж
  • галечный пляж
В отеле
  • автостоянка
Описание номеров

В отеле 6 номеров.

ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской галечный пляж.