Доломіти / суперскі , 2017 + Мілан

05 февраля 2017 Время поездки: с 21 января 2017 по 30 января 2017
Репутация: +2275
Добавить в друзья
Написать письмо

Квитки  на  літак брали завчасно – десь за 10 місяців , тому вийшло недорого – біля  4000 грн. на особу в обидва  кінці : Київ – Мальпенза – Київ  ( МАУ ) .  Додатково  сплачували  за лижну снарягу ( 25 євро в обидва кінці ). Спакували  туди  по дві  пари лиж і бордів ; боти та кріплення везли в окремій валізі .

Трансфер : попередньо знайшли бусик на 6 персон  ( 480 євро + 30 євро за заїзд і чекання нас біля великого маркету ) .  Там приблизно на 120 євро /  на  3 персони скупили  всі  продукти / соки / води / вино / і нам вистачило на тиждень харчування  с запасом .

Ввечері  приїхали до Канадзей  ( їхали десь 5 годин в цілому з аеропорту ) , де нас зустрів Діно ( власник апартів ) і провів нас у свої чудові  апартаменти

( так ми їх прикрасили потім )   ;)

Зранку ми пішли на витяг Бельведер  ( десь метрів 150-200 від   апартів ) .

Перший день  давався складно , тому після  фотосесії и флешмобу  на льодовику  Мармолада


 ми  стали на піт-стоп в якийсь колибі  и поївши сендвічей з пивом  задрімали під палючими промінями Сонця на шезлонгах .

День 2-й : поїхали  по помаранчевому колу до Саслонга . Там зробили декілька спусків і фотосесій  (  траси були незвичайно малолюдними , без  горбів  і добре підготовленими  ) . Взагалі в цьому  році  на Селла Рондо дуже мало лижників / дуже  мало снігу в горах … але надзвичайно  добре підготовлені  і відратрачені  схили – імхо , як раз те що треба  ;) .

Після  Саслонгу  встигли  ще  спуститися до Ортізея  і  вчасно повернутись додому.

Всі 6 днів катання  стояла  чудова морозна ( -5 – 10 ) погода і  яскраво  світило Сонце , в небі ні хмаринки !

День 3-й :  Було  прийнято  вольове рішення  помандрувати  до Кортини .

Туди поїхали на лижах , а назад  ми  домовилися, що  нас заберуть бусиком ( 25 євро з персони ) . Трохи  поблукавши ( вже в Кортіні )  скібусами , ми таки натрапили на трассу « Олімпия » ( зона Тофана-Помедас ) , але вона була  закрита  перед проведенням  этапу кубку світу  і  туди нажаль  нікого не пускали  (( . Тож довелось покружляти  об’їздними  трасами  поруч – теж доволі  чорненькі  і  драйвові  були .  Десь в обід ми зупинились  в якійсь місцевий  колибі )) з чудовими краєвидами  , попили пивка с паніной и поїхали  далі .  Встигли  ще  забратися  на  схили  по  сусідству  Ra Valles , а от на зону «Крістало» вже часу не вистачило … ну може іншим разом ;)

 Десь о 6-й годині  нас підібрав  бусик і стомлені , але щасливі (с)  ми повернулись додому … на вечерю  ;)

День 4-й :  День відпочинкупоїхали на Корвару ( Альта – Бадія ) , по дорозі  попригали  з  трамплінів у  сноупарку  біля Араби , потім  посиділи в кав’ярні - позасмагали / попили пивка .  Далі  почимчикували  до Гран Різи ( на  ній  тільки  пройшов  кубок Ауді  )  і  там зробивши пару спусків , поїхали  в  зворотному  напрямку  - додому ... попутно заїхавши  на Валон  ( панорама і схили  були  пречудові  )


День 5-й : поїхали  на  Кронплатц ( знову через Корвару )  , добралися  там до План де Коронес  / трошки пофоткались  і помчались додому ( переїзд на Порто Весково закриваеться рівно о 16-й години )

День 6-й : Нашу  годувальницю  залишили  на  господарстві  , а самі  з малим  поїхали  на  Колфоско  ( чомусь раніше  туди  ніколи  не заїджали ) . Там  каталися  і пили пиво в місцевих  калибах  майже суцільно  одні  німці  - напевно там був їх штаб супротиву )) . Далі  знову  заїхали  в  Корвару ( чомусь приглянулася  мені  та місцевість ) , трохи  подуркували  в  сноупарку  і  по зеленому колу  поїхали  додому . На Чампіной теж  були  дуже гарні  краєвиди  … та і скрізь на Села Рондо ( в таку погоду )

P.S.

Катав з прапорами на  спині , зустрічних  кацапів плющило і  вивертало не по дитячому  : то завмерши не сідали з нами на підйомник / то  раптово онемевалі  ))  Один раз ми з малим  їхали на різних  кріселках ( він з кацапами  позаду ) , так малий, коли зійшов - падав на землю і реготав – не міг зупинитись  :  я в них був і ФашиЗдом и салоїдом й хворою людиною і т.д.і т.п  … весь підйом на кріслі вони не могли заспокоїтись бідолашні ))

День 7-й ( Повернення ) :  Почався досить нервово – наших друзів  не забрав о 5-й ранку скі-бус ( флай скі шатл ) , ми їхали  наступним  … прийшлось  дзвонити / вести переговори  з  диспетчером  / домовлятись  … врешті-решт ввечері  ми  доїхали до Мілану и добралися  до  отелю .

В Мілані  було  заплановано  2 ночі / 1 день ( екскурсії / шопінг і т.д. ).

День 8-й ( Мілан ) :    Мілан  зустрів  нас  справжньою  весняною  погодою ( + 5  +9 градусів  і  яскраве  Сонце ).  

Компанія  не порівну  розділилась  - всі пішли на шопінг , а я просто гуляти  по місту : ) . Спочатку  поблукав  по площі Дуома – послухав  вуличних  музик  ,

потім  попрямував  до замку Форца , погулявши  по  чудовому  парку ,  

де доречі  натрапив на чорношкірий блошиний  ринок  і відхватив  для  жінки  сумку майкла корса ( недорого ;) .

Далі  був  запланований  похід до музею Да Вінчи ( науки и техніки ) , проходив  поруч  церкви Санта Марія делле Ґраціє ,


але нажаль вона була закрита . Сам музей  Да Вінчи на мене не справив сильного враження  – так : скупчення  різної  старої  і дуже старої  техніки )) - схоже на якийсь краєведчий  музей … а може  я просто вже втомився ;) .

Але італійці  ходили  великими сім’ями  непоспішаючи  там  і були у захваті  …

Сподобався  вигляд  місцевого  Мангеттену – здається « Площа Республіки » - там  у  них навіть  свій  маленький  аля  бурдж  Халіфа  є  ))

День 9-й :  дорога  в аеропорт  Мальпензи , доречі  термінал виявився  раза в 3-4  більше  нашого терміналу В в Борисполі . На регістрації  зустріли  Фагота ( з ТНК ) з  якоюсь  групою  прихильникив  і  з  лижами ))  … по розмовам чув що вони були у Сент Моріці ;)

Ввечері  втомлені  і  сумні  (  що  подорож  завершилась ) ми  повернулись додому  : (

P.S.S.

Сори - фотки миланских небоскрёбов / ещё парочку церквушек / красивых домов / ещё некоторые видео и т.п. выложить не получается - наверное и так много фоток 

Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал
Чтобы добавить или удалить фотографии в рассказе, перейдите в альбом этого рассказа