Душевний готельчик...

Написано: 3 сентября 2016
Время поездки: 26 августа — 2 сентября 2016
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 7.0
Чистота: 6.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 8.0
Обирали готель за принципом: Європа, все включено, не дуже дорого, щоб було що побачити. В Греції були вперше. Родос - цікавий острів - невеликий і зі старовинним присмаком...
Summer Dream на момент бронювання був найдешевшим із можливих варіантів - 30 тис. грн за трьох (бронювали з урахуванням відкриття віз - дали мульти на півроку). За день до вильоту пакет у цей готель коштував 47,5 тис.грн - люблю моніторити)))
Переліт з Windrose - комфортно, холодне харчування; зустріч представниками CoralTravel/OdeonTours - чітко. Готель за 10 хвилин їзди від аеропорту - з нашого автобуса ми вийшли першими. Корпуси Summer Dream - у стилі єгипетських - 2- і 3-поверхові, ми жили просто біля басейну - 221. У номері - 2 ліжка - дво- та односпальне, столик із дзеркалом, 3 тумбочки, міні-холодильник, телевізор (який транслює лише 2 канали - німецький і польський), вбудована шафа. На балконі - столик зі стільцями. Номер невеличкий, але зручний. Ресторан - над рецепшеном. Ол інклюзів - не турецький, однак дуже непоганий: сніданок континентального типу (яєшня в різних видах, варені яйця, сосиски, печериці, квасоля, ковбаса, сир, оливки, огірки-помідори, булочки, масло, джем, кранчі, мед, консервовані персики, шоколадна паста, газовані напої, чай, кава). На обід завжди - картопля фрі, оливки, грецький салат, мариновані або парові овочі, 2-3 види м'яса, макарони або рис. На вечерю 1 раз давали мідії, 1 - смажену рибу типу мойви, частіше - парового пангасіуса з овочами, щедрі м'ясні стейки - грам по 400, шашлички, котлетки, піцу... На обід і вечерю кави-чаю немає, проте є пиво і вино. З 10.15 починає працювати бар біля басейну: газовані напої, вода, пиво, чай, кава. Після сніданку там двічі за день подають снеки. Бар працює до 17.45. З 18.00 - бар у лоббі: газировки, алкогольні напої та коктейлі. Контингент - німці, поляки, англійці. Північні сусіди теж були. Весь час підмивало запитати, чого ж у Крим не їдуть, але то ж був відпочинок... Не хотілося його собі псувати. Коли чула "язик", просто йшла деінде...

До моря - 10 хвилин ходу, пляж практично не облаштований, хоча кабіни для перевдягання, туалет і душ є. Парасоля і 2 лежаки - 6 євро. Вхід у море - різного калібру галька. Якби не "коралові" тапки, не знаю, як би я заходила, а особливо - виходила. Море супер чисте, дуже тепле і завжди є хвилі. Я плавати не люблю, а ось колихатися на хвилях... - можу годинами - так і робила. Над головою постійно злітали літаки - острів з населенням 100 тисяч щосезону приймає до 2 млн туристів, але проблемою це не було - навпаки, цікаво намагатися розгледіти назву авіакомпанії)
Великих магазинів поблизу немає - кілька міні-супермаркетів для туристів із відповідними цінами. Ми брали екскурсію навколо Родоса, самі їздили в долину метеликів і в місто Родос. Відпочинком задоволені, уявлення про острів маємо. Найбільше там вирощують оливкових дерев. Ціна олії - від 7 до 10 євро за літр. Уже мрію про наступну подорож у ще не знану мною країну)))
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал