Mrs. Chryssana Beach Hotel 3*– Отзывы

1
Оценка 2.010
на основе
1 отзыва
2.0 Номер
1.0 Сервис
3.0 Чистота
2.0 Питание
3.0 Инфраструктура
Отель Chryssana Beach находится рядом с пляжем в поселке Колимбари на о.Крит. Состоит из одного основного 2-этажного корпуса, лифты отсутствуют. Построен в 1992 г. Последняя реновация проводилась в 2012 г. Рекомендован для спокойного семейного отдыха.Подробнее →
аватар lianadolia1
 •  ездил(а) 9 месяцев назад
Оценка 2.0
Відпочивали сім'єю у липні 2023 р. Бронювали 2 номери на 4 осіб з виглядом на море. Розташування готелю по відношенню до моря та до кафе (ресторанів) достатньо непогане. Поряд в пішій доступності декілька супермаркетів (від маленького до кількох великих). … Еще ▾ Відпочивали сім'єю у липні 2023 р. Бронювали 2 номери на 4 осіб з виглядом на море.
Розташування готелю по відношенню до моря та до кафе (ресторанів) достатньо непогане. Поряд в пішій доступності декілька супермаркетів (від маленького до кількох великих). До моря 5 хв пішки, через дорогу від готелю. До Ханьї 40 хв їхати, а до аеропорту в Іракліоні - 2.5-3 год. Ми летіли до Іракліону, тому дорога до готелю була дуже довгою.
Територія готелю зелена, доглянута нормально. Є один басейн середнього розміру, розподілений на більш глибокий та більш мілкий, біля басейну лежаки та зонтики. Зонтиків на усіх не вистачає, хто перший займе, того і зонтик. Видають рушники на барі. Ці ж рушники можна брати із собою на море. Біля басейну є бар з платними напоями, а також можна замовити їжу (теж платно).
Номерів в готелі небагато, всього 45. Одна двоповерхова будівля, в якій на 1-му поверсі також розташовані їдальня та ресепшн. В номерах все стандартно - ліжко двоспальне, зіставлене з 2-х односпальних ліжок, ванна разом з туалетом, столик із зеркалом, телевізор, холодильник, фен, кондиціонер, шафа з платним сейфом (ми не брали собі в користування сейф). Із нестандартного лише умивальник (раковина), яка знаходиться у кімнаті, майже біля ліжка. Кожен раз після туалету потрібно повертатися у кімнату, щоб помити руки, що незручно і негігієнічно. Також кімнати з виходом на балкон, там є стіл та 2 стільчики. Вигляд на море такий собі, оскільки через дорогу від готелю росте очерет досить високий, і море із-за нього погано видно. В номерах взагалі немає, де посушити речі після моря чи басейну. Ми розвішували на стільцях. Це дрібниця, але дуже незручно, оскільки на відпочинку не хочеться перейматися подібними питаннями. Прибирання було кожного дня, рушники теж міняли кожного дня, тому по чистоті питань не було. До речі, чайові ми залишали, але жодного разу прибиральниця їх не взяла.
Харчування у нас було HB (сніданок та вечеря). Сніданки постійно одні і ті самі, але голодними точно не будете. На сніданок напої безоплатно, завжди були овочі та фрукти. Але звичайно за тиждень такі сніданки набридли. Що стосується вечері, то це було іноді катастрофічно. Оскільки навіть рис теж можна зіпсувати, то недоварений, то просто злипся, жахлива картошка фрі, риба була лише одного разу і то якась ніби варена. М'ясо теж готувати не вміють, хоча дивно, оскільки повар по національності грузин. На вечерю міг бути якийсь один салат, але при цьому взагалі не було окремо нарізаних овочів, і взагалі не було ніякої зелені ні на вечерю, ні на сніданок. Фруктів на вечерю теж не було. Всі напої на вечері платні. Іноді були десерти, але про це окремо.
Загальна атмосфера серед відпочиваючих в цілому сподобалась. Готель приймає, починаючи з 16 років, дітей не було. Були одні європейці, спокійні, виважені, взагалі ненапряжно.

Окремо хочу відмітити персонал готелю. Найгірше обслуговування, з яким я вперше зіткнулась, хоча раніше вже була в готелі 3 зірки. По приїзді нас ніхто не зустрів з автобусу, з якого нас висадили, не заїжджаючи на територію готелю. Ми самостійно дотягли чемодани до ресепшн, де вже була англомовна адміністратор. Заповнили форми, нам надали ключі і шматок паперу з розкладом прийомів їжі і решти організаційних питань. В кінцевому випадку виявилось, що ці папірці із застарілою інформацією. Наші номери були на 2-му поверсі, при цьому ніхто чемодани нам не допоміг донести. Після тяжкої дороги в холодильнику не виявилось навіть і 1-ї бутилки води хоча б на 1-й день. Тому ми змушені були йти до супермаркету.
Оскільки сніданок ми пропустили, то вирішили пообідати на барі. Це був 1-й і останній наш обід там. Піцу ми чекали більше години. При цьому офіціанти спокійно стояли за стійкою бару і пили напої, курили і постійно сміялись. Чесно кажучи, це була остання крапля терпіння в 1-й день нашого прибуття в готель. Ще й піца була жахлива.
На вечері ми спочатку замовляли напої, поки не в пиві не знайшли пластмасовий ковпак, на що офіціантка, яка принесла це пиво сказала, що це лід. Коли в кінцевому випадку це виявилось не льодом, вона навіть не вибачилась. Прислала до нас іншого офіціанта, який приніс інше пиво, яке пити вже ніхто не пив. Після цього напоїв ми більше на вечерю не брали.
З десертами на вечерю був просто якийсь прикол. Десерт нам запропонували тільки в перший день нашого приїзду. Після цього десерт нам не пропонували і ми вирішили, що десертів не передбачено на вечерю. Поки не побачили, що у інших на столі є десерти. А ще коли ми залишали чайові, офіціантка спитала, чи ми хочемо десерт. А якби чайових не отримала, то навіть не запитала би. А після інциденту з пивом, коли ми вже вийшли за межі їдальні, нам навздогін крикнули, чи хочемо ми десерту. Згодом ми вже самі випрошували собі десерт на вечерю, який має бути в раціоні і за який ми оплатили. І справа насправді не в десерті, який з тих разів, що ми брали, був м'яко кажучи не дуже. Справа в обслуговуванні і у відношенні до відпочиваючих, клієнтів готелю. Якщо персонал між собою вже наперед розбирає ті десерти, то не пропонуйте їх взагалі людям. Або ж виставте їх в вільному доступі на вечері, як і іншу їжу чи зробіть платними як і напої. Але не я маю випрошувати той десерт, щоб мені його принесли. Ви зобов'язані запропонувати, а я взяти або відмовитись.
Крім того, один із офіціантів дозволяв собі на вечері давати незрозумілі оціночні критерії щодо ситуації, яка склалась у нашій державі, попередньо начитавшись "болотної ІПСО". Він сам постійно заводив на цю тему розмову і намагався якось дотискати свою позицію, на яку, вибачте, мені було все одно.
Не знаю, чому так все погано з персоналом і за що їх можна похвалити. Але мені точно немає за що. Ліниві, безпардонні, ті, кому не місце працювати в сфері послуг. Але я так розумію, що це позиція власника готелю тримати в своїй команді таких людей. Просто жирний мінус.
Ще із мінусів - басейн відкривається десь о 10 ранку, а закривається в 18.30 в саму спеку, коли ще лежати і лежати тим, хто полюбляє відпочивати біля басейну. У готелі немає своїх лежаків і зонтиків на пляжі біля моря, незважаючи на те, що море і пляж через дорогу. Це просто величезний мінус теж власнику і персоналу готелю.

І на позитивній ноті - море. Воно чудове))) пляж всюди теж гарний, галька. Лежаки і зонтики можна брати в кафе на пляжі, купивши якийсь коктейль. Гарна музика, пляж, вода, смачно поїсти прямо в кафе на узбережжі. Це пішки від готелю десь 20 хв. Якщо хочете до гарних краєвидів, піщаних пляжів, то їдьте на пляжі Фаласарна, Балос, Елафоннісі. Там просто чудово і відносно недалеко їхати. Тому маст хев на острові Крит)))

Я написала такий докладний відгук, щоб передати загальну атмосферу в готелі, а також сподіваючись, що комусь буде корисно. Готель в цілому норм, крім персоналу. Персонал потрібно мотивувати, він має знати основні ази спілкування з відпочиваючими і бути більш ввічливим та уважним, оскільки це сфера обслуговування. Я плачу чайові за гарне обслуговування, а не наперед, щоб на мене хоч інколи звертали увагу.


Вопросов
пока нет
Задайте вопрос об отеле
экспертам, и получите ответы
в ближайшие часы.
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Достопримечательности
Ботанический парк Крита
Оценка 10.0
Греция, о. Крит – Ханья
Активный отдых, Природа, Развлечения
Винный завод Manousakis Winery
Оценка 9.5
Греция, о. Крит – Ханья
Производство, Шоппинг

Отель Chryssana Beach находится рядом с пляжем в поселке Колимбари на о.Крит. Состоит из одного основного 2-этажного корпуса, лифты отсутствуют. Построен в 1992 г. Последняя реновация проводилась в 2012 г. Рекомендован для спокойного семейного отдыха.

Расположение До пос. Платаниас с его рестораном и кафе-барами 10 минут езды, до г. Ханья 22 км, до международного аэропорта Ханьи 29 км.
Описание пляжа В 25 метрах. Отель расположен рядом с длинным галечным пляжем, где можно отдохнуть в спокойной обстановке.
  • 1-я линия
  • городской пляж
  • песчаный пляж
  • шезлонги  FREE 
  • зонтики  FREE 
  • пляжные полотенца
В отеле

На всей территории предоставляется бесплатный Wi-Fi. В баре у бассейна можно заказать освежающие коктейли. В ресторане с обслуживанием по меню на обед и ужин подают разнообразные блюда.

  • ресторан
  • кафе/бар
  • открытый бассейн
  • автостоянка  FREE 
  • прокат автомобилей
  • бесплатный Wi-fi
  • прачечная
  • удобства для людей с инвалидностью
  • номера для некурящих
  • поздний выезд
  • обмен валют
  • оплата платежными картами
Для детей
  • детский бассейн
  • детские стульчики в ресторане
  • детская кроватка  FREE 
Развлечения и спорт Гости могут отдохнуть в шезлонгах на солнечной террасе у бассейна. За дополнительную плату проводятся массажные и косметические процедуры.
  • организация экскурсий
Описание номеров

В отеле 45 номеров видом на море или сад.

В номерах

Ванная комната, фен, туалет, телевизор, телефон, кондиционер, мини-холодильник, бесплатный доступ в интернет Wi-FI, сейф.

Адрес Mrs Chryssana Beach Hotel Kolymvari, Chania PC 73006, Крит, Греция
Телефоны: Тел.: 30 28240 22812 Факс: 30 28240 22811
Е-мейл: [email protected]
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.