Незабутня Іспанія

22 июня 2017 Время поездки: с 24 мая 2017 по 31 мая 2017
Репутация: +24
Добавить в друзья
Написать письмо

Одне слово-Іспанія, а скільки різних емоцій...Країна, побувавши в якій обов'язково хочеться повернутися туди знову, Це була моя перша самостійна поїздка, наважившись на яку я не пошкодувала жодного разу, не дарма говорять, що кожна подорож – це новий виклик для самого себе.Пригоди змінюють наш підхід до життя – вони роблять нас вільними. Ти можеш 20 років прожити, наприклад у Львові, і вважати його великим містом, а Одесу – кращим курортом. Але коли ти вибираєшся за межі своєї країни і занурюєшся в міста, значно більші, де пляжі зовсім інші, коли спостерігаєш розкішні схід і захід сонця, диких тварин у природному середовищі, чудові і величні водоспади і незвичайні пам’ятники архітектури…Тільки тоді ти починаєш усвідомлювати, який великий, різноманітний і дивовижний цей Світ. Ти навряд чи побачиш все, що варто було б побачити – але ти можеш спробувати зробити це! І після цього ти точно знатимеш, що цей світ заслуговує куди більш дбайливого ставлення, адже він такий мальовничий та цікавий,особливий.. а головне – ти бачив його красу власними очима.Будь-яка подорож в першу чергу змінює людину зсередини. Хочеш ти того чи ні, але від тебе поступово відлітає кілька суспільних стереотипів, і ти стаєш трохи ближче до правди як про світ, так і про себе. Ці зміни зазвичай можуть привести до переоцінки цінностей та змінити життя людини в кращу сторону. Тому, якщо ти подорожуєш молодим, то ці зміни виявляються дуже доречними. У тебе є ще багато часу, щоб жити так, як ти по-справжньому хочеш. Жити своїм життям.


 Подорож одною в іншу країну виявилась для мене найкращою за всі попередні відпочинки, як тільки літак приземлився в Барселоні я познайомилась з дівчиною, яка також подорожувала сама та як на диво направлялась в той самий готель COPACABANA3* в мальовничому місті Льорет-де-Мар, заселили нас навіть поруч, 501 та 502 кімната з дуже красивим виглядом з тераси, і з того ж моменту у нас почався насичений тиждень,

ПортАвентура

спочатку ПортАвентура, хто був в цьому парку атракціронів,той зрозуміє,що ці відчуття не передати ні словами ні листами,я в першу чергу пішла на самий "страшний" атракціон- "Ураган Кондора " Спочатку піднімають на висоту 100м , а потім зі швидкістю 115км/год ти падаєш і твоє життя пролітає в тебе перед очима (87м вільного польоту вниз), ну і звичайно сама висока американська гірка в Європі "Шамбала" (76м) з вільним польотом вниз (78м) і швидкістю при першому спуску (134км/год). Це просто незабутньо і кайфово.

Мальовничі вулички Іспанії

Прогулянки маленькими вуличками Барселони, великі пісочні пляжі з відкритими та щирими іспанцями,смачна сангрія та начос з грибами, щирі розмови до сходу сонця, кожен цей момент хотілось зупинити та якось зафіксувати, щоб з часом не забувалась жодна деталь цього відпочинку. Повернувшись назад до рідної країни в серці залишаються теплі спогади і радість та плюс одна нова подруга! Коли у мене питають на що я потрачу свої заощаджені кошти, у мене завжди єдина відповідь-подорож, тому що з нею не зрівняється нічого!

Коли ти щаслива...

Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал
Чтобы добавить или удалить фотографии в рассказе, перейдите в альбом этого рассказа
Пляжна розминка
Мальовничі вулички Іспанії
Барселона
Коли ти щаслива...
ПортАвентура