Гарний готель, чудова анімація, wi-fi на 5+!!!!

Написано: 13 февраля 2017
Время поездки: 1 — 10 февраля 2017
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 8.0
Чистота: 9.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 9.0
Відпочивали в Єгипті взимку вперше, були побоювання з приводу температури ввечері, але було прохолодно тільки перші 2 дні.
Номер нам надали досить гарний, але далеко від басейнів і основного ресторану. Прибирання в номері було регулярним і гарним. В готелі досить привітний персонал, особливо анімаційна команда (які викладаються на всі 100 %, щовечора досить цікава і насичена програма, дійсно гарна підготовка, молодці!!!!!).Також прикольно що на території готелю є місцева дискотека, можливо вона не в таких масштабах як десь у місті..але ми гарно відривались.
З харчуванням не все так гарно, ми не відносимо себе до примхливих клієнтів, але вибір страв дуже маленький, із м'яса лише курка та один вид риби(особливо вразили хот-доги на пляжі - булка і сосиска...і нічого зайвого))))))..печаль..).Черги нас супроводжували весь відпочинок - в основному ресторані, на пляжі за випивкою, за морозивом..ітд...

Брали дві екскурсії на дайвінг і квадроцикли. Для себе прийшла до висновку що великої різниці між дайвінгом і плаванням з маскою немає..практично ті ж краєвиди..Катання на квадроциклах дуже сподобалось! А після нашої подорожі, у нас в готелі побачили дівчину з перебінтованою рукою, як виявилось вона перекинулась на такому ж квадроциклі...перелом руки...обличчя одна велика гімотома.Тому мінус таких розваг, те що перед подорожжю ніхто не проводить жодного інструктажу., особисто я вперше сиділа за кермом, то добре що все добре обійшлось.
А загалом дуже круто! Круто взимку потрапити в літо, хоч на 10 днів)
Є побажання: дуже багато людей полюбляють співати., тому нам здається що проводити карооке вечірку можна частіше, як один раз на тиждень)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал