ЖАХ

Написано: 26 июля 2017
Время поездки: 16 — 28 марта 2017
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 3.0
Сервис: 3.0
Чистота: 2.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 5.0
Повернусь думаю з відпочинку, та як напишу, але відразу не вийшло, тому я трохи охолола.
Готель порадила дівчина Анна, на вул.Попудренка 52, не те що порадила, а сказала, що вона наполягає вибрати даний готель, Reef oasis beach resort 5*, ще й впарила путівку "підвищеного комфорту", за яку прийшлось доплатити. На запитанння, що означає підвищеного комфорту, Анна відповіла, що це можуть бути безкоштовні алкогольні напої європейського виробника, а взагалі вона не знає.
Номер. Поселення відбулось бистро, бо тому що приїхали в 21:30 год. Коли вручили звичайні старі ключі, я зрозуміла що нічого доброго не буде, але це ж я ще номер не бачила. Краще б і не бачила, срач повний, все в пилюці, у ванній плитка, года випуска до нашої ери, шви як затерли, то так і не прибрали, відпавші куски затірки за 12 днів, так як і пил. Унітаз вже пожовтів від старості, а стертий йоршик плавав в сечі з какашками. Телевізор того ж року що й плитка. Розстеляю ліжко, а там дирка на простені буквою г, довжиною см 60. Головне що на другий день, залишений долар, ситуацію не змінив, постіль була просто застелена, та й рушники не замінені.

WiFi. Тільки в холі ресепшна. Слабенький.
Гід. Звичайно розводив. Дуже ображався на тих, хто не замовляв екскурсії. Запитую:"Що входить в путівку з підвищеним комфортом?"
Відповідь: "НІЧОГО!" Каже:"В нас стандарт!". Анна,за що я гроші доплатила?
Море. Холодне дуже було. Пантон такий довгий, що поки дійдеш, то підкидається морська хворь.
Басейни. Холодний і брудний той що ближче до моря. Підігрівався один біля ресепшна.
Харчування. Антисанітарія повна, все в пилюці, павутина, ворони зі столів тягають їжу. Соки, просто на очах, не соромлячись, розводять водою. Кожен день одне те ж саме, вибір не великий, ще й не смачне. А при кінці, взагалі приходилось стояти в черзі, щоб зайняти столик.
Територія. Це те що порадувало. Багато різновидів пальм, квітів, кущів, кактусів. Правда комарів багато, хоча і травили.
Персонал. Одного вечора, з сусіднього номера, лунали крики маленького хлопчика: "Мамочка, не умирай. Помогите". Я відразу набирати ресепшн, щоб визвали швидку, а також на номер підтримки для українців (цілодобово), але ніхто не відповів. Добре що поряд, проживали медпрацівники, які і надали першу допомогу. У жінки був напад епілепсії.
А на прикінці, взагалі в мене вкрали кросівки і купальник, які сохли на терасі. Я звернулась на ресепшн, а вони відповіли, що не несуть відповідальність за речі, які знаходяться за межами номера. Коли я підняла хай, то кросівки принесли, а купальник так і не віддали. На запитання: "А те ж ви тоді тримали мої кроси, і яке право ви мали їх брати?" Вони робили вигляд, що не розуміють. Навіть не вибачились.
Можливо мій відгук, буде корисним для когось. Вирішувати вам.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал