Хороший готель, але інвентарь на пляжі потрібно міняти.

Написано: 8 мая 2017
Время поездки: 21 — 30 апреля 2017
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 10.0
З 21.04 по 30.04.17 відпочивали в Albatros Aqua Blu Resort в двох з чоловіком. Це неперший наш відпочинок в мережі готелів Albatros, можу з повною впевненістю сказати, що це одна з найкращих мереж готелів, нам дуже сподобався готель Aqua Blu обов’язково ще поїдемо в цей готель.
Дуже гарна територія, аквапарк, 4 ресторани та стільки барів, що навіть тяжко порахувати, хороший заход в море, в метрах 20 від берега коралові рифи, багато рибок, плаваєш ніби в акваріумі, всі працівники готелю дуже привітливі, стараються зробити ваш відпочинок максимально якісним. Окрема вдячність гіду від join up Каріму, який нам допомагав у вирішені всіх наших питаннях, поміг нам організувати незабутні екскурсії і залишив приємні враження об готелі та обслуговувані. Мінуси готелю: інвентар на пляжі - власникам необхідно обновити інвентар на пляжі, та аніматори – аніматори взагалі не орієнтовані на клієнтів, програми не цікаві, аніматори мають розважати та заохочувати гостей приймати участь в різних програмах, тут цього не має, можна сказати, що анімація дуже і дуже слабенька.
Всім рекомендую готель Albatros Aqua Blu Resort, ви тут обов’язково знайдете розваги на любий смак. З травня почнуть заселення в нових корпусах на третій лінії, аквапарк та басейни з барами вже діють, всі відпочиваючи готелі Aqua Blu мають повний доступ до нових горок в новому аквапарку. Всім гарного відпочинку!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал