Готель на 4 зірки без особливих очікувань

Написано: 5 апреля 2017
Время поездки: 24 — 31 марта 2017
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 5.0
Чистота: 3.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 5.0
Відпочинок сім'єю з маленьким дитям. У нас 2 валізи і візочок. З готелю до автобуса ніхто не поспішав бігти допомогти:(

Заїзд пройшов швидко. Попросили номер ближче до моря. Дали сімейний просторий без бакшиша:) але йти до моря не сказала що було близько у порівнянні з іншими корпусами..

Прибирання у номері погане:( я люблю чистоту і при заїзді полиці для одягу з пилом мене засмутили. А ще чийсь відрізаний ніготь (!) біля ліжка на полиці і брудний скляний столик. Давали щодня чайові прибиральнику, він крутив лебедів з птахами, а пил витер хоч якось поки я сама не попросила. Ще диванчик в номері з плямами-така штука, яка у порівнянні з гарними новими меблями просто не вписується.


Харчування погане. Немає різноманіття. Сніданок це постійні черги за яєшнею і два види якоїсь сумнівної м'ясної нарізки до неї. Ще якісь сосиски перчені. Це все з м'яса. Мухи літають в ресторані:( а на віранді ворони і горобці сідають на столи. Якщо не прийти на відкриття ресторану то все розмітають миттєво і милуєшся пустими чи напівпустими тарілками... чай це звичайні пакетики чорний/зелений, кава жахлива:( врешті кава там уся така, немає смачної... лише один вечір біля ресторану робили а ля арабську каву - вона була ок. Вино теж не смачне. Кола наливається з автомата і одного вечора автомат видав аля колу- якийсь сироп цукровий чорного кольору-мабуть заглючив апарат:) Вцілому чистота ресторану погана, враження столової якесь. Ми часто обирали один столик і ввечері дитина впустила шматок картоплі на підлогу-зранку він там же і валявся:) щодо дитячого харчування-воно мене дуже турбувало: є дитячий куток-прикольна ідея-там можна нагодувати своє чадо, особливо якщо з цим є якісь проблеми. Але асортимент там теж дуже бідний, як правило картопляне пюре щодня і ще одне якесь овочеве пюре, все інше-їжа як для дорослих. Куточок цей до слова теж потяганий як старий дитсадок.

Пляж гарний. Але місць на шезлогу не буде, якщо не прийти о 7 і не зайняти. Туалету немає. Є відкритий душ.

Вода в кінці березня була прохолодна, але цілком можливо купатись. Дітям як на мене така вода прохолодна.

Територія прибирається і виглядає гарно.

Бар де можна взяти бургер на перекус бідний якийсь, а бургер несмачний:) піца теж так собі..пиво ок, морозиво теж.

Вцілому і враження від готелю ні хороше ні погане, ніяке. Іншого разу шукатиму щось краще.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал