очикувано

Написано: 18 февраля 2014
Время поездки: 2 — 16 февраля 2014
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
6.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 7.0
Чистота: 8.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 5.0
Добрий день.
Скажу зразу, питання не в тому який готель, а питання в тому, в данному випадку, яке місто Египту. Дахаб - це далеко не Хургада і вже точно не Шарм. Тому, хто шукає розваг і хоче відтягнутися - явно не сюди. Тут забите богом село, страшенно все розваляне, грязне...
Але я їхав в Дахаб за морем, а не за розвагами і шаровим пивом.
Готель обирав в Дахабі за рекомендацією знайомих. І взагалі іхав перший раз в 4ку і на НВ харчування (без аллинклюзіву).
Дякую собі і тим, хто радив Дахаб за черговий відпочинок.
Реально готель за своїм станом тягне на трійку (номера).
Але дійсно дуже гарна компактна територія, все зелене, все супер чисто.
В їдальні (ресторані) все чисто, все дуже швидко прибирають, чистять. Не встиг доїсти, вже забирають посуду грязну зі столу.
Абсолютно нормально готують, як для четвірки в Египті - все добре. Да, це четвірка в Египті і вибору блюд немає, та я й не чекав. Але за якістю обслуговування в їдальні і за чистотою - ліпше ніж у багатьох пятірках Египту.

Великий плюс Дахабу і готелю - немає пяного "словянського" бидла, в основному іноземці. Цілий день в готелі взагалі нікого немає. Ніякого навязування "сервісу" та екскурсій. Тиша і спокій. Це супер і відпочинок був того вартий.
З погодою було 4 дні сильний вітер і прозолодно, а більше тижня потім насолоджувались ідеальним штилем, погода без вітру і до 29 тепла.
Ну а дайвінг - просто супер. Кращого я не знаю. по 14 занурень зробили з дружиною.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал