Гарний готель, але до "чудово" не дотягує.

Написано: 10 июня 2016
Время поездки: 23 мая — 2 июня 2016
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 8.0
Чистота: 8.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 7.0
Перегріта оцінка більше 8 з 10. Як на мене - 7,8.
Персонал кваліфікований, обслуговування на належному рівні. А ось організація простору, на мій погляд, не найвдаліша.
Першим неузгодженим моментом була відсутність чаю на вечерю в категорії HB. Може, тепер це норма, але явним чином ніде не вказано ...
Другим неприємним моментом (це вже до персоналу) - водії шатл-баса зупиняються в різних місцях. Ми були готові вийти в місці, яке пам'ятали - а молодий водій зупинився в Дахабі метрів за 60-70 до нього. Покаталися з ним по невідомих місцях хвилин 20, потім він нас все-таки привіз в Дахаб ... Уявіть собі відчуття іноземця, який опинився перший раз в населеному пункті (мається на увазі в новій, іншій точці) ... В темряві.
Третє - від душової, де можна помити ноги від піску, йти до готелю ... знову по піску.
Кухня відмінна.

У тренажерному залі 2 нормальних столи для пінг-понгу, можна пограти в більярд, робочий орбітрек і 4-5 верстатів. (1 умовно робочий, але ремонтопридатний) Грифів, гантелей вистачає. Погано, що дуже пильно, і під час нашого візиту не прибирали.
Так, там 4 басейни. Лежаки дерев'яні, але зручні м'яки матраси.
Ще до організації простору - стаціонарних навісів біля басейнів мало. Тобто вони є, але під ними зберігаються незатребувані лежаки.
Компенсується мобільними дерев'яними парасолями, які персонал відкриває і розставляє на першу вимогу.
Пляж нормальний, завжди був порожній. Максимум людей 15 - метрів на 200 напевно ... а то і 2 - 4. Пірс зручний.
Номер хороший, прибирають дуже часто, як на мене - так стільки і не потрібно ... Білизна гарна, вся техніка працює без зауважень, телевізор у нас був плоский, новий, але невеликий. 21 "або 24". Нормальний.
Якщо сильно треба коралові поля - можна проїхати в Дахаб на дайв-сайт, там підводні острови (за готелем Swiss Inn, в парі кілометрів) великий дерев'яний гриб на пляжі, табличка про вхід на риф. Тільки в відлив не рекомендую - важко заходити. У прилив - просто краса. Ціна питання - $10 за двох.
Або в Blue Hole. Ціна питання - $8 з людини, з готелю забирають, в готель привозять ... Спасибі Dahab Day Tours, Ахмед Мітвалі - привіт! Дуже хороша людина. Найприємніші ціни, доброзичливий, обов'язковий.
Чайник в номер принесли як компенсацію за відсутність чаю на вечерю.
Вода в готелі 9,5LE / 1.5l, в маркеті - 3LE / 1.5l. Пиво 12. Узо хороша - 35. Помідори 4, огірки 5, банани 8-12, манго був 20 - зараз не сезон. Хліб - теж в районі 1,5 за 4 булочки - 6 за велику буханку. Курс $ 1 - 10LE.
Від аеропорту - більше 1,5 годин дороги. Від Дахаба - шатл їде 15 хв. 3 рази на день - в 12, 18,30 і чи о 20.30, чи в 21.30 - не пам'ятаю, пізнім ми не їздили.
Карткою розрахуватися дуже важко, в маркеті термінал працював 1 раз.
На вихідні заповненість готелю 100%.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал