Дахаб для сімей з дітьми

Написано: 4 ноября 2014
Время поездки: 26 октября — 9 ноября 2014
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 8.0
Чистота: 7.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 8.0
вже можу писати відгук, бо думка про отель складена, не зважаючи на те, що маємо ще 6 днів відпочинку попереду.
отель не молодий і це видно по меблях по деревяному оздобленню яке сильно полущене місцями та трішки перекошене.
але ми для себе знайшли багато плюсів.
самий основний - це персонал.
ми приїхали вже після другої, то ж поселення було хвилин за 15ть.
але протягом відпочинку бачив як також селили швидко й тих, хто приїхав об 11-12 годині.

в нас був двокімнатний номер. в ньому було багато пилюки на підлозі, видно давно не було тут мешканців, помили щоправда лише під вечір. отель зелений, має 4 басейни, дві гірки і одну гірку для діточок. окрема подяка керуючому менеджеру. він сам був на абсолютно кожному прийомі їжі з початку і до закриття їдальні. також особисто контролював декілька разів на день кожен бар. дякуючи йому персонал дуже ввічливий, відразу прибирає все і т.д. Не зважаючи на те, що це египетська четвірка - тут напої приносять в обід і насвечері до столу. немає барів в столовій і черг до них яу всінших готелях. дуже правильно що в їдальні в принципі немає горілки. лише пиво і вино та безалкогольні напої. якщо хочеш горілки - йди в бар. але це Дахаб і пяного "тагіла" тут немає. росіян дуже не багато і вони нормальні, бо дайвери або ж їм просто вже сама атмосфера не дозволяє бути бидлом. не мало українців, поляки, німці, тощо.
було чимало пар з дітьми тому що в отелі є гірки. в інших готелях Дахаба їх здається немає бо тут самі дайвери і серфери.
тихо й класно. дуже задоволений відпочинком в Дахабі вдруге. в цей отель повернуся. ну і кухня - класний шеф кухар бо всі без виключення блюда були смачні. і кожен день на вечері був якись маленький унікальний прикол.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал