Отзывы и рассказы об отелях Солнечного берега

Рассказы туристов о Солнечном береге добавить рассказ
Тверда трійка
Персонал привітний та усміхнений лише для заможних туристів. Якщо не купуєте у них інтернет, не міняєте гроші та не харчуєтесь додатково у ресторані, на вас будуть дивитися "з під лоба" та вітатися скрізь зуби.
 •  6 месяцев назад
Гарний готель
Хочу розпочати з рекомендації готелю DIT Evrika Beach Club Hotel 4*. Відпочивала з 13.09. 2023-22.09. 2023 все дуже сподобалось. Не очікувала, що, дійсно отримаю задоволення від відпочинку в Болгаріїї.
 •  6 месяцев назад
Хорошее место.
Да, отель "советской архитектуры", но не худшего образца. Первое и самое важное - он на первой линии. Но от променада (сразу за дорожкой - широченный пляж) он отделён бассейном.
 •  6 месяцев назад
хороший готель, вай фай не всюди
це чтка 3*, все добре близько до моря номери старенькі але чисто немає рушників для пляжу пляжні шезлонги парасолі платні бар на пляжі платний-він не від готелю їжа смачна гарно приготована без підгорань та надлишків жиру
 •  7 месяцев назад
Хороший отель, рекомендую
Нам понравился этот отель. Как только мы приехали, нас заселили, не пришлось ждать после утомительной дороги. Там работает отзывчивый и улыбчивый персонал. Каждый день в номере убирали, была разнообразная и вкусная еда, коктейли и мороженое, к морю идти максимум 5 минут по чистому деревянному пирсу,...
 •  7 месяцев назад
Затишний готель. Все супер
Дуже привітний персонал. Відмінне харчування - різноманітна і дуже смачна їжа. В ресторані акуратно і чисто. WiFi в номері. Дякую за чудовий відпочинок!
 •  7 месяцев назад
Хороший отель. Отдых удался
Отель очень приятно удивил. Хорошее расположение(рядом автобусная остановка, супермаркет и море 5 мин хотьбы! )Отель имеет свою територию с зоной отдыха для курящих, беседкой.
 •  7 месяцев назад
Готель старий, з плюсів вайфай працює,заселення швидко.Море 5 хв пішки, пляж муніципальний.
Спочатку заселили в апартаменти (сімейний номер), так як двомісного не було в наявності. Сказали що номер буде готовий в обід, на слідуючий день, чемодани і речі звісно не можна розібрати повністю, бо треба буде переїзджати.
 •  7 месяцев назад
Готель норм, але
Відпочивали 10 днів, номер був стандартний, нормальний, але обслуговування таке собі! Мило економили гель для душу взагалі тільки раз видали. Постіль не міняли робили вигляд що міняли.
 •  7 месяцев назад
Готель нормальный, але є певні нюанси
Готель розміщений недалеко від моря, є 4 ліфти, басейн хороший. Із недоліків: прибирали кімнату аж один раз за 8 днів і ми ні разу не бачили, щоб чистили басейн. Їжа була досить одноманітною.
 •  8 месяцев назад
Показать ещё »


Еще о Солнечном береге