House Iveta 2*– Отзывы

1
Оценка 7.010
на основе
1 отзыва
9.0 Номер
9.0 Сервис
9.0 Чистота
10.0 Питание
9.0 Инфраструктура
Мини-отель в Несебре.Подробнее →
аватар kino333
БОЛГАРІЯ, НЕСЕБР-РАВДА, міні-готель "ИВЭТА", липень 2010р. Відпочивав із сім'єю (дружина і 2-річна дитина) в міні-готелі "ИВЭТА" , який розташований на вул.Несебр, що з'єднує Несебр і Равду. … Еще ▾ БОЛГАРІЯ, НЕСЕБР-РАВДА, міні-готель "ИВЭТА", липень 2010р.
Відпочивав із сім'єю (дружина і 2-річна дитина) в міні-готелі "ИВЭТА" , який розташований на вул.Несебр, що з'єднує Несебр і Равду. Як орієнтир: "ИВЭТА" розташована через дорогу від 5-зіркового дорогого готелю "Несебр Палац" (там беруть по $200 за добу за 2-місний номер), біля готелю "Del Mar".
Місце розташування готелю зручне: він трохи в стороні від шумного центру Нового Несебру, і розташований якраз напроти пляжу "Академика 2000" (в Несебрі і в Равді є ще по 2 пляжи, але "Академика 2000" , як на мене, найкращий: чистий пісок, чисте море, душ, роздягалка, ширина пляжу метрів 30, довжина близько 1км, є 150 метрів пляжу без парасольок і шезлонгів, які в Болгарії дорогі – $4 за парасольку і ще по стільки ж за кожний шезлонг). В Новому Несебрі пляж теж ухожений, але без душа, там дуже багато людей і все заставлене дорогими парасольками і шезлонгами. У Старому Несебрі пляж маленький. В Равді є ще 2 непогані пляжі, але там сильно пахне водоростями.
Хто хоче вибратися погуляти – до центру Нового Несебра - 2км, до красивого Старого Несебру – 3км, до шумного молодіжного Сонячного Берега – 5км, до аквапарка – 2 км. В Новому Несебрі є парк із дитячими качелями-горками, є каруселі.
В "ИВЭТА" номер на 2 дорослих в червні, липні і вересні коштує $20 на добу (30 болгарських лев), у серпні - $24 (36 лев). Дітям проживання безкоштовно. Паркінг гостям готелю безкоштовно (в Несебрі доба паркінгу коштує $7, а паркуватися просто на вулицях не можна – забере евакуатор і штраф $34). Номера нові (готелю лише 2 роки), відповідно нові меблі. В усіх номерах душ, туалет, г/х вода цілодобово, холодильник, телевізор, балкон. На 4-му поверсі номера більшої площі і з великою терасою з видом на море. Дивно, але ціна за номер там така ж сама, як і на номери меншого розміру. Офіційних зірок готель не має, проте твердо тягне на 2* по європейським міркам. Були б кондиціонери – можна було б і 3* давати (по турецьким і єгипетскьм міркам можна і 4* дати). До речі, кондиціонери ("кліматик" - по-болгарськи) господарі збиралися ставити, так що може вже й поставили.
Якщо ви любите тишу – краще візьміть номер з виглядом на гори і поле, а не на басейн, бо в басейні до ночі (а то і вночі) люблять купатися. Самий тихий номер – на 4му поверсі із виглядом на гори.
Власники готелю – привітна сім'я (обом років по 55): чоловік болгарин, дружина – македонка. Готелем займається переважно дружина, вона розуміє російську, хоч і не все. Зрештою порозумітися завжди вдається, бо вони завжди намагаються вгодити гостям готелю.
Поруч з "ИВЭТА" є багато якісних і недорогих кафе й ресторанів. Ми частіше за все віддавали перевагу розташованому в 200м. ресторану при 3* готелі "Кантилена". Їжа там завжди смачна, привітні офіціантки, помірні ціни (вечеря на 2-х – $14-20).
Загалом в Болгарії ми 4-й раз (раніше були в Кранєво біля Золотих пісків і Албени), були також в дорогих 5* готелях Тунісу, Єгипту, Туреччини, так що порівняти є з чим. Цього року в Болгарії дуже сподобалося. У Несебрі-Равді великі пляжі, класне, чисте, тепле море, зручне для дітей (плавний захід в море), гарний пісок. Людей чимало, але місця всім вистачає, на головах не сидять. Вхід на пляжі безкоштовний. Море кафе шок при готельчиках, смачно готують, дуже помірні (принаймні по Київським і Кримським рівням) ціни. Всюди атмосфера відпочинку, ніхто нікого не чіпає. У липні температура повітря була 28-35, а води десь 22-25 градусів. І все це за цілком помірними витратами: проживання з якісним харчуванням на 2 дорослих на добу обходилося десь в $50 (в Україні на морі за такі гроші навіть пристойне житло без харчування знайти важко).
У Новому Несебрі є супермаркет "Младость", де продукти і вода значно дешевше, ніж в маленьких магазинчиках.
Якщо треба зв'язок – можна купити картки місцевих мобільних операторів Globul або M-Tel, пояснивши продавцям, що потрібні пакети із дешевими дзвінками між собою. Роумінг в болгарських операторів дорогий. Таксі теж дорогі, проте регулярно їздять автобуси. Таксі з аеропорту дороге (просять €50), тому радимо домовитися про трансфер із власниками готелю – буде набагато дешевше.
Треба бути обережним із обміном грошей і міняти їх лише в банках (в Новому Несебрі є "ProCreditBank") або в обмінках "Crown Change" (символ - корона), у дрібних обмінках часто дурять із курсом і беруть великі комісійні. Обмінки і евакуатори – єдині неприємні моменти, яких легко уникнути.
Несебр,  ИВЭТА, номер_фото3 Несебр,  ИВЭТА, вид на море Несебр, ИВЭТА Несебр, ИВЭТА, номер Несебр,  ИВЭТА, номер_фото5 Несебр,  ИВЭТА, санвузол Несебр,  ИВЭТА, номер_фото4 Несебр, ИВЭТА, номер, фото2


аватар marjasik1
какая цена номера в сутки?
11 лет назад  •  3 подписчика 2 ответа
аватар katevat7
Как забронировать места в двухместном номере с внуком 11 лет в отеле "ИВЕТА" с 19.08.2011 г. Екатерина
13 лет назад  •  1 подписчик 1 ответ
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Достопримечательности
Старый город Несебр
Оценка 8.2
Болгария, Несебр
Архитектура, История, Улицы, площади, видовые места

Мини-отель в Несебре.

В отеле

Бассейн, бар.

Описание номеров

Отель на 20 мест.

В номерах

ТВ, холодильник, санузел, балкон.

ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ